HomeLifeWat is Life of an Artist nou precies?

Wat is Life of an Artist nou precies?

Life of an Artist is een online merk/brand dat zich focust op artiesten en creatievelingen. Er komt veel kijken bij het leven als artiest en een leven als creatieveling. Het is niet altijd makkelijk om er tussen te komen. Zoals de meeste wel weten is de kunst, cultuur en entertainment branche een lastige. Onder kunst en cultuur vallen onder andere de categorieën: art & design, fashion, beauty, writing, music etc.

Op Life of an Artist komt van alles voorbij. Alles wat te maken heeft met het leven van een kunstenaar/creatieveling. Zowel nieuwe opkomende urban fashion of edgy merken, maar ook getalenteerde rappers en opkomend talent in allerlei creatieve branches. Getalenteerde beauty vloggers en fashion bloggers, instagram Influencers, Youtubers, Tiktokkers en meer. Uiteraard komt er meer bij het leven als artiest/creatieveling kijken. Vele artiesten en creatievelingen zijn hoogsensitief en/of hoogbegaafd. Of hebben te maken met andere problematiek. Wij geven ook graag tips en motivaties om hier mee om tegaan en hoe je het meeste uit het leven, oftewel Life kan halen. Daarnaast verdienen lang niet alle artiesten genoeg om daar fulltime van te leven. Vele artiesten en creatievelingen hebben ernaast een fulltime baan of parttime baan. Daarom geven wij ook tips hoe je online geld kan verdienen met bijvoorbeeld affiliate marketing of door middel van een webshop. Veel artiesten/creatievelingen hebben ook hun eigen kledinglijn. Dit kan een goed idee zijn om het inkomen aan te vullen. Er zijn eigenlijk vele manieren om wat bij te verdienen en wij vertellen jou welke manieren er zijn.

Where art & design, meets fashion, beauty, writing and of course Life.

We hope you like it!and share the world!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments