Wie inspireert jou eigenlijk? Wie geeft jou elke dag motivatie? Wie check jij even elke dag om weer geinspireerd te zijn en jou dag compleet te maken? Who is your daily sunshine?

Wij zijn grote fan van Prince Ea aka Richard Williams. Hij heeft motiverende en inspirerende social media kanalen en hij is een vlogger met indrukwekkende content. Hij is ook ondernemer en eigenaar van zijn eigen video bedrijf. Check out zijn facebook pagina. Hij begon als rapper, maar ging verder als content creator, vlogger en spreker en inspireert dagelijks vele mensen. #onetowatch

Verder zijn wij fan van Fernando Halman. #goodvibesonly. Hij deelt inspirerende content op zijn Instagram. Real life stories. Hij werkt verder bij Funx. Ook funx.nl checken we regelmatig voor inspiratie. Ze focussen zich op de jeugd van nu met niet alleen maar muziek, maar ook inspirerende content. De muziekzender en content site van nu voor de jongeren. Get inspired.

Verder kijken we vaak rond op de gram. Er zijn veel inspirerende accounts en mensen die de real life delen. Persoonlijk zijn we ook fan van influencer Rianne Meijer. Die haar leven niet al te serieus neemt. Maar deelt dat de gram gewoon best wel nep is. Leuke meid, leuk account!

Verder zijn we uiteraard fan van Complex Magazine (de Engelse). Niet alleen nieuws over artiesten, fashion, sneakers en ondernemers, maar ook inspirerende content die je net weer even de dag door helpen. Get inspired, get motivated!

Wie inspireert jou? Wie geeft jouw de kracht om er elke dag weer wat van te maken? Wie vrolijkt jou op in donkere dagen? Who gives your life sunshine?

Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here