HomeMusicBoef in 2024. Wie is hij? Een bekende rapper die je moet...

Boef in 2024. Wie is hij? Een bekende rapper die je moet kennen.

Wie is Boef in 2024. Hoe gaat het met hem inmiddels?

Die naam heb je vast wel weer eerder gehoord..en zo niet dan heb je waarschijnlijk teveel slaap gehad ofzo..maar teveel slaap hoort er ook bij. Het leven van een slapeloze kunstenaar..dus zo gek is het ook nog niet. Maar nu is is het toch echt tijd om wakker te worden. Met zijn debuutalbum Slaaptekort in 2017 heeft boef grote resultaten weten te halen. Op dit album staan de populaire hits zoals “Slaaptekort”, “Habiba” en “Wejoow” ft Lil Kleine. Nog nooit van deze liedjes gehoord? Ga dan maar gauw eens naar YouTube of stream de tracks.

Boef, genaamd Sofiane Boussaadi en geboren in 1993 is een rapper en vlogger met de Algerijns Franse nationaliteit. Boef is een voorbeeld voor alle jonge kinderen die uit achterstandswijken komen en iets willen opbouwen, iets willen maken van hun leven. Dat Boef heeft vastgezeten heeft hem alleen maar sterker gemaakt. In een interview met 3voor12 gaf hij aan dat hij boos was toen die begon met rappen. Waarschijnlijk boos op de wereld, op zichzelf en alles om zich zelf. Rappers en artiesten hebben veel woede in zich en voelen zich vaak onbegrepen door anderen.

In 2014 heeft Rapper Boef vastgezeten. Sindsdien wilde hij uit de onderwereld blijven en heeft zich volledig gefocust op de rapmuziek. Hij is er volledig voor gaan en wilde zijn leven omgooien.

Na zijn sessie tekende Boef een contract bij Zonamo Underground. Zijn succes groeide boven verwachting, van zowel hemzelf als zijn management. BNN-presentator Rotjoch zei over zijn doorbraak: “In 2015 was Boef er ineens: niemand kende hem. Na zijn Zonamo-sessie is hij niet meer weg te denken uit de rapscene”

Hij bracht verschillende nummers uit die de single top 10 bereikten. Zijn EP Gewoon Boef kwam in februari 2016 op nummer 4 binnen in de Nederlandse album top 100, waarin het rond dertig weken genoteerd staat. Ook stond het album enkele weken in de Vlaamse Album Top 200. Dus hij heeft ook succes bij onze buren. Hij bracht een album uit en verschillende singles. Zijn vlog en rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet. Hij heeft onder andere samen gewerkt met Frenna, Bizzy, Famke Louise, lil Kleine, Ronnie Flex, Chivv, Sven Alias en Josylvio.

Verder heeft hij dit jaar ook nog een documentaire uitgebracht over zijn leven, de ups and de downs: Gewoon Boef. We zien het succes, maar ook de tegenslagen en krijgen een kijkje achter de schermen van zijn carrière. Hij heeft er voor moeten knokken en dat zien we terug. Een echte strijder, een echte vechter.

Inmiddels heeft hij nog meer hits uitgebracht zoals “Memories” en “Gelekt”. Hij heeft een onderneming opgericht in de corona tijd samen met Vasco Rouw. Lees hier alles over. Hij zit in de crypto en is multimiljonair.

Hij begon als vlogger, maar is nu succesvolle artiest en ondernemer. Hij heeft meerdere ondernemingen en dat met succes. Hij heeft inmiddels ook zijn eigen platenlabel genaamd Boefmusic.

Inmiddels heeft hij ook een kindje van zijn nieuwe vriendin die hij een beetje undercover houdt.

Ik ben benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen voor Boef. In ieder geval Petje af en respect voor Boef. Van de straat naar miljonair.Lees hier meer over zijn vermorgen.

Boef anno 2024 gaat lekker. We wachten op nieuwe muziek van dit talent en we houden hem in de gaten. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments