HomeMusicWie is rapper KA? Lees meer over dit succes.

Wie is rapper KA? Lees meer over dit succes.

Wie is rapper KA? Daar zijn veel Googlelaars benieuwd naar en wij eigenlijk ook als jongeren merk.

KA is een rapper die onder contract staat bij het label Hella Cash Gang van Josylvio.

De echte naam van KA is Ayoub Chemlali. Zijn leeftijd is op dit moment nog steeds een mysterie. Wél is bekend dat de rapper werd geboren op 10 april. De rapper is van Marokkaanse komaf en werd geboren in Nederland. Over zijn geboortestad en huidige woonplaats is ook geen informatie beschikbaar. De rapper heeft een mysterieuze vibe om zich heen hangen.

De carrière van rapper KA

Er is nog weinig bekend over de mysterieuze rapper. Josylvio bracht de rapper mee naar de 101 Barz sessie van Hella Cash. Kenmerkend voor de rapper is dat hij je meeneemt in zijn leven op de straat. Zijn sociale leven houdt hij grotendeels geheim voor de buitenwereld. Veel Instagram-spam hoef je van hem niet te verwachten en diepte-interviews zijn er niet te vinden. 

Hij houdt dus duidelijk niet zo van de spotlights. Wat jammer nou, want wij vinden dat deze goede rapper de spotlights verdient.

In 2019 ging de rapper naar Rotjoch voor een 101 Barz sessie. Waarin hij 7 minuten rapt op een beat van YassineBeats. Door vele gezien als één van de beste sessies van dat jaar en zo begon zijn carrière als rapper. Hij heeft hits zoals “goed fout” en “op de stip”, maar nog veel meer. Wij houden dit talent in de gaten.

Bron: wikipedia & parra,nu, Beeld: parra.nu

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments