HomeLifeWinter dip in 2024? Zo kom je die door.

Winter dip in 2024? Zo kom je die door.

He artiesten, creatives en andere lezers. Join the dip! Niet leuk he? Boredom.

Last een 2024 winterdip? Its life, its nature! Ow rainy days, ow rainy days. What to do? Het is eigenlijk helemaal niet zo koud, maar echt zonnig is het ook niet.

En wat nu? In de winter? Het festival seizoen komt er weer aan en we maken ons er klaar voor.

Wat te doen?

Voor alle ambitieuze goaldiggers onder ons. Misschien is dit het seizoen om iets online te beginnen, iets moois voor jezelf op te bouwen. Misschien heb je een passie nodig, een bezigheid waarin je je kan storten. Iets tegen die verveling!

Een blog kan de perfecte manier zijn. Je kan natuurlijk ook gewoon bloggen als hobby. Lees hier meer over het beginnen van een blog. Ja dat kan ook in 2023 nog. Het is juist nu de tijd om te beginnen!

Wat kun je nog meer doen tegen de herfstdip?

Heb je geen zin om te ondernemen of geld uit te geven aan een blog? (het hoeft niet duur te zijn!).Nie iedereen is zo ambitieus en dat hoeft ook helemaal niet, maar vergeet je toekomst niet. Wil je echt tot je 67ste werken? Lijkt me niet toch? Dat is echt best zwaar.

Andere dingen die je kan doen zijn lekker naar buiten gaan. Wandelen is een must! Natuur is een goede voor de gezondheid en energie. Het is belangrijk om zoveel mogelijk zonlicht op te nemen. Ga vooral ’s ochtendsvroeg naar buiten, want in een vroege ochtendzon zit veel blauw licht. Dit stremt de aanmaak van melatonine.

En natuurlijjk gezond eten is een must (en een lastige uiteraard). Herken je dat dat je jezelf liever volpropt met lekkers tijdens een dip? Juist ja, niet doen dus!

Verder is het uiteraard belangrijk om gewoon leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie. Een dagje strand, ergens lunchen of gewoon een koffie drinken. Even je huis uit.

Jouw event op onze website? Neem contact op! Wat dacht je van deze dit festival?

Heb jij nog tips voor onze lezers?

Laat het weten!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments