HomeMusicBekroonde actrice/zanger/componist Shani Risgbee levert nieuwe single Upside, De belangrijkste voor haar...

Bekroonde actrice/zanger/componist Shani Risgbee levert nieuwe single Upside, De belangrijkste voor haar nieuwe filmproject

Op vrijdag 10 november bracht SHANI haar nieuwe single UPSIDE uit. SHANI, ook bekend als Shani Rigsbee, is een bekende, meermaals bekroonde actrice, componist, producer en zangeres, die in veel films speelde. Voor DARK ASSET, haar meest recente film, leverde het multitalent een bijdrage als actrice en producer en is haar single UPSIDE de officiële hoofdtitel en eindtitel.

Dark Asset is een actiefilm vol adrenaline over een gewone soldaat die het onderwerp wordt van een uiterst geheim experimenteel programma. Onder het mom van het verbeteren van zijn gevechtsvaardigheden, verandert het programma hem in een dodelijk levend wapen. Terwijl John Doe dieper in het project duikt, ontdekt hij de gruwelijke waarheid achter de doelstellingen van het programma en de duistere bedoelingen van zijn schepper. Gevoed door een honger naar gerechtigheid en gedreven door een verlangen naar wraak, maakt de soldaat zich los van zijn ontvoerders en begint aan een meedogenloze missie om het programma te ontmantelen, terwijl hij door een gevaarlijk web van verraad, samenzwering en actie met hoge inzet navigeert.

Shani zegt het volgende over het maken van de soundtrack: “UPSIDE werd geïnspireerd door het idee dat er in het verhaal van Dark Asset een geheime wereld van spionnen en kunstmatige intelligentie bestaat en dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken. Hoewel er grote machtsspelers zijn die de levens en het lot van mensen lijken te beheersen, zijn er ook spelers die mogelijk een manier hebben bedacht om de overhand te krijgen en aan de top te komen.”

Shani maakt deel uit van een zeldzame groep Amerikaanse sterren die zowel op het podium als op het witte doek en achter de schermen succesvol zijn. Met haar indrukwekkende CV en niet-aflatende steun voor tal van humanitaire doelen is ze geliefd bij zowel haar collega’s als het publiek. Als actrice, producer en muzikant wordt zij al jaren zeer gewaardeerd. Ze heeft als actrice en zangeres/componist meegewerkt aan films als ‘Crash’ en ‘Guardian Angel’, daarnaast trad Shani met haar muziek over de hele wereld op voor duizenden en duizenden mensen. Haar nummer ‘Rise’ was de officiële soundtrack van ‘American Wrestler’ en samen met haar man, de Iraanse popster Andy Madadian, toerde ze jarenlang de wereld rond en zong ze voor prominente mensen als de Dalai Lama.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments