HomeMusic7Fest keert terug naar Den Haag met een geweldige line-up!

7Fest keert terug naar Den Haag met een geweldige line-up!

7Fest, het populaire festival dat mede is opgericht door de razend populaire Frenna en Zakaria el Khanza, keert terug naar Den Haag op 22 juli 2023! Het Zuiderpark wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan muziekgenres, waaronder Urban, Tech House, Latin en Amapiana/Afrobeats. Sinds de oprichting in 2019 heeft 7Fest zich met 2 eerdere uitverkochte edities gevestigd als een belangrijke speler in het Nederlandse festivallandschap.

De line-up van 7Fest is indrukwekkend, met grote namen uit binnen- en buitenland die de podia zullen betreden. Op de mainstage zullen Nederlandse topartiesten als Jonna Fraser en Broederliefde optreden, terwijl internationale Amapiano-sterren uit Zuid-Afrika, zoals Uncle Waffles en Tyla, het publiek zullen vermaken op de Daily Paper-stage. Liefhebbers van Latin muziek kunnen zich verheugen op optredens van artiesten als Ir Sais en Chache Royale op de Latin stage. Terwijl de vierde stage in het teken zal staan van opzwepende Tech-House beats. Naast Karim Soliman die deze stage host zal niemand minder dan Benny Rodrigues ook acte de presence geven.

7Fest brengt mensen samen
7Fest heeft als doel mensen met verschillende culturen, achtergronden en muzieksmaken samen te brengen. Het festival staat garant voor een dag vol goede muziek, heerlijk eten en gezelligheid in het prachtige Zuiderpark in Den Haag. Bezoekers worden uitgenodigd om samen te komen, te dansen en te genieten van alles wat 7Fest te bieden heeft.

Francis Edusei (Frenna) zegt het volgende over 7Fest: “We zijn 7Fest gestart met de overtuiging dat muziek een universele taal is die mensen van alle achtergronden samenbrengt. We zijn er trots op een evenement te organiseren dat een platform biedt voor opkomende en gevestigde artiesten en tegelijkertijd ons publiek een onvergetelijke dag bezorgt”.

Zakaria el Khanza, mede-oprichter van 7Fest zegt: “7Fest is meer dan alleen een muziekfestival, het is een viering van creativiteit, diversiteit en de kracht van samenkomst. Samen met Frenna hebben we een ervaring gecreëerd die de zintuigen prikkelt en mensen verbindt door middel van muziek, kunst en cultuur”.

Frenna zorgt voor hoogtepunt punt 7Fest
Frenna zal op 7Fest een spectaculaire solo show geven. Zijn halftime show is de grootste die Nederland ooit gezien heeft en zal al zijn voorgaande optredens overtreffen. Frenna zegt over zijn aankomende show: “Dit gaat de biggest halftime show van Nederland worden, so you better be ready!”

7Fest zet zich in voor Spieren voor Spieren
Bij 7fest vinden we het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving en daarom gaan we voor elke editie een partnership aan met een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Spieren voor Spieren, een organisatie die zich inzet voor kinderen met spierziekten. Voor elke verkochte festivalticket doneren we 0,77 cent aan deze organisatie en werken we samen om meer bewustzijn te creëren over de uitdagingen waarmee deze kinderen te maken hebben. Samen met Spieren voor Spieren zetten we ons in om deze kinderen te steunen en te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun gezondheidsproblemen.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het festival, artiesten, aankondigingen, stages en activiteiten, via de social media-kanalen van 7Fest. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een ticket voor dit onvergetelijke evenement op 22 juli in het Zuiderpark Den Haag!

Tickets zijn te verkrijgen via www.7fest.nl

Over 777 Events 
777 Events is de organisatie achter de twee sensationele uitverkochte live shows in de AFAS Live van SFB tijdens de afgelopen editie van ADE in 2022. Zij zijn ook het brein achter het in 2019 opgerichte festival 7Fest, waarvan Frenna een van de medeoprichters is. In het verleden heeft 777 Events tijdens ADE al het populaire uitverkochte event “Meisjes Blijven Meisjes” in de AFAS Live georganiseerd en deden ze ook de productie van het veelgeprezen concert van Frenna genaamd “Highest”. Voor de aankomende editie van 7Fest haalt de organisatie alles uit de kast.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments