HomeMusic88Salv’s ‘Mama Is Mad’ gaat al weken viral op TikTok en is...

88Salv’s ‘Mama Is Mad’ gaat al weken viral op TikTok en is nu eindelijk uit op single

Dat 88Salv en zijn moeder een hilarisch duo op TikTok zijn weten zijn bijna 400k volgers allang. Maar dat ze nu ook samen hebben gewerkt voor zijn nieuwste tune ‘Mama Is Mad’ had niemand zien aankomen. Moeder en zoon blijken in de studio ook een gouden combinatie te zijn en dat bewijzen ze met deze mega harde track en de vele honderdduizenden views op TikTok. ‘Mama Is Mad’ kan je vanaf 24 mei beluisteren via alle streaming platforms.

Het begon allemaal als een grap, 88Salv maakte het nummer om onder een TikTok filmpje met zijn moeder te zetten. Toen de video, mede door de sound viral ging besloot hij het nummer af te maken en uit te brengen op zijn label Nouveau Riche. ‘Mama Is Mad’ is een keiharde banger en belooft ook buiten TikTok om een enorme hit te worden.

Check de hilarische ‘Mama Is Mad’ TikTok video’s van 88Salv en zijn moeder hier.

Over 88Salv
Maak kennis met 88Salv. De uit Salvatore afkomstige artiest wiens reis begon op 16-jarige leeftijd en beroemd werd als 88Droogheid op TikTok, waar hij bijna 400.000 volgers heeft. Gevoed door een energieke mix van levendigheid en goofiness, draaien de optredens van 88Salv rondom zijn crazy muziekvideo’s, die zowel nationaal als internationaal publiek boeien. Hij omarmt zijn half-Italiaanse roots, doordrenkt zijn muziek met culturele invloeden en integreert naadloos meerdere genres en talen, waardoor hij een enorm publiek aanspreekt. 88Salv heeft een duidelijk doel: de Nederlandse grenzen te overstijgen en podia wereldwijd veroveren met zijn unieke stijl en bijzondere uitzinnige creativiteit. Maak je klaar voor een onvergetelijke act, waar energie, culturele rijkdom en meertalige expressie samenkomen in de wereld van 88Salv.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments