Thursday, September 19, 2024
HomeMoneyWie is rijker Beyonce of Rihanna? Twee wereldsterren!

Wie is rijker Beyonce of Rihanna? Twee wereldsterren!

Twee wereldsterren met veel hits, bedrijven en ook veel geld. Maar hoeveel geld dan? En wie is er nou eigenlijk rijker?

Ik zal wel de enige zijn die Rihanna een beetje overrated vind. Altijd in de media, altijd in the spotlights, veel fans, maar is ze echt zo goed? Of is ze meer gewoon een populair icon met wat leuke hits?

Rihanna heeft nu een vermogen van 1.7 miljard dollar (1.4 miljard euro), schat Forbes. Dat maakt haar de rijkste vrouwelijke muzikant en de op één na rijkste vrouwelijke entertainer.  Oftwel deze vrouw is heel rijk.

Hoewel haar muziek- en entertainment carrière Rihanna een flinke zak geld opleverden, is dat niet waardoor het grote geld is binnengekomen. Het grootste gedeelte van haar vermogen (zo’n 1,2 miljard euro) komt van haar bedrijf Fenty Beauty, waar ze voor 50 procent eigenaar van is. De rest van haar vermogen komt dus van haar muziek- en entertainment carrière en haar tweede bedrijf, lingermiemerk Savage x Fenty.

Het is dus niet door haar muziek, maar vooral door haar bedrijven. Van zangeres naar succesvolle zakenvrouw (uh met een super team uiteraard).

En hoe rijk is Beyonce dan anno 2024? 

Beyoncé heeft dit jaar goede zaken gedaan. Volgens zakenblad Forbes is de zangeres mede dankzij haar zeer succesvolle Renaissance World Tour hard op weg om miljardair te worden. De Amerikaanse zag haar vermogen met bijna 300 miljoen dollar stijgen tot zo’n 800 miljoen.

Wie is er dus rijker? Op dit moment dus Rihanna, maar je weet nooit waar Beyonce nog mee gaat komen en misschien Rihanna wel gaat inhalen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments