HomeMoneyWat is het vermogen van rapper Keizer?

Wat is het vermogen van rapper Keizer?

Ken jij rapper Keizer al?

Keizer speelde dit jaar de rol van Judas in The Passion. Dus misschien ken je hem daar wel van.Hij deed het erg goed.

Keizer, de artiestennaam van Rozelsky Steve Lie-A-Jen, is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. Hij werd geboren in Paramaribo op 6 juni 1987 en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland.

In 2008 besloot Keizer zich te focussen op een solocarrière. Begin 2009 bracht hij zijn eerste mixtape ‘Straategisch’ uit. Op YouTube werden nummers zoals ‘Mama Sorry’, ‘Wie is de baas’, ‘Keizer, Koning, Admiraal’ en ‘Nice’ grote hits.

Maar de laatste tijd is het rustig rondom deze rapper. Hij heeft denk ik ze beste tijd gehad.

In 2010 ontving Keizer de State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 ontving hij de Pure Award voor de beste Nederlandse hiphopartiest bij de TMF Awards.

Keizer werkte geruime tijd aan zijn album dat uitkwam in september in 2014. Het album, genaamd ‘Karma’, bevatte samenwerkingen met onder andere Lil Kleine, Kraantje Pappie en Cho. Hierna volgde er verschillende hitsingle’s zoals ‘Omlaag’ ft. Gio & Freddy Moreira en ‘Interessant’ ft. Dopebwoy.

Hierna heeft Keizer aan verschillende Youtube- en TV-series meegdaan. In 2017 nam Keizer deel aan het tweede seizoen van It Takes 2. 

Maar hij is eigenlijk nooit echt helemaal doorgebroken. Hij is ook niet super populair en verschijnt niet heel veel in de media.

Maar wat is zijn vermogen in 2024? 

Het is helaas niet bekend of hij een miljonair is en hoe rijk hij dus is. Hij gaat al lange tijd mee in de muziekbusiness dat wel. Als we meer weten hoor je het uiteraard hier!

Keep checking.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments