HomeMusicAmmar brengt nieuwe kroeg- en feesthit ‘Te Makkelijk Verliefd’ uit

Ammar brengt nieuwe kroeg- en feesthit ‘Te Makkelijk Verliefd’ uit

Ammar gaat in 2024 met volle kracht uit de startblokken. Met zijn nieuwe feest- en kroegenhit ‘Te Makkelijk Verliefd’ gaat hij een gooi doen om eerdere prestaties te overtreffen. Na het enorme succes van ‘Turk Uit De Kroeg’, die inmiddels bijna 10 miljoen keer gestreamd is, was het tijd voor een nieuwe, vrolijke song vol zelfspot. Een heerlijke meezinger die erover gaat dat wanneer je op stap gaat, je iedere keer vlinders voor een andere dame voelt. Gegarandeerd een knaller voor tijdens een avondje uit dus! Afgelopen jaar was Ammar op vele podia in het land te vinden. Ook het nummer ‘Te Makkelijk Verliefd’ nodigt uit volledig ‘los te gaan’ tijdens de live optredens.

Ammar heeft een fantastisch jaar achter de rug. Naast eigen singles, waren er ook een paar bijzondere samenwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de single ‘Koning Van De Nacht’ met John West en Billy Dans en het hierop volgende ‘Een Vriend’ samen met jeugdheld Frans Bauer. Verder behaalde ‘De Laatste’ samen met Snelle en zijn eigen single ‘Turk Uit De Kroeg’ allebei de gouden status. Ammar is een graag geziene gast bij tv-programma’s. Naast de optredens met zijn muziek bij bijvoorbeeld ‘Tijd voor MAX’, ‘Muziekfeest op het Plein’ en ‘Muziekfeest van het Jaar’ tijdens oud en nieuw, deed hij ook mee aan het succesprogramma Maestro. Met zijn vrolijke verschijning wist Ammar al snel de kijker voor zich te winnen. De ster van Ammar reist in een razend tempo en is niet te stoppen.

‘Te Makkelijk Verliefd’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te luisteren. Eind volgende week volgt er ook nog een videoclip!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments