HomeMusicArtiest Bente danst met de wind op album.

Artiest Bente danst met de wind op album.

Nog meer vrouwelijk talent. Powervrouwen. Wij zetten ze graag in de spotlight op ons platform.

Nadat Bente eerder twee EP’s uitbracht is het vandaag tijd voor haar debuutalbum. Als Ik Met De Wind Kon Dansen reflecteert op het leven dat ze leidt en alle emoties die daarbij komen kijken. Er is geen handleiding waarin staat hoe je het beste om kan gaan met wat het leven op je afvuurt, maar Bente vindt haar kracht steeds meer in haar kwetsbaarheid en laat een volwassen sound horen.

Met haar charmante en spontane persoonlijkheid is ze een graag geziene gast op TV. Ze schitterde in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje en ze heeft vorige week nog deze bijzondere releasedatum (11-11-22) live laten tatoeëren bij Arjen Lubach. Ook zong ze een speciale uitvoering van de single ‘Als Geen Ander’ met Meau bij Matthijs Gaat Door en is ze vanavond te gast bij HLF8. Op Als Ik Met De Wind Kon Dansen staan daarnaast featurings van Typhoon en Tim Knol. De gelijknamige single verschijnt vandaag. Op Noorderslag zal ze haar album voor het eerst live laten horen.

Luister het hier.

Net als dat een storm niet te temmen is zijn emoties dat vaak ook niet. Ik heb veel meegemaakt en heb snel volwassen moeten worden. En ik weet inmiddels dat een storm ook altijd weer gaat liggen. ‘Vier met mij’ is de afsluiter van deze tijdscapsule waarmee ik tegen iedereen wil zeggen: ‘het komt altijd goed.”
– Bente

Over Bente
Al vanaf haar elfde levensjaar is Bente aan het zingen, schrijven en optreden. Als tiener deed ze mee met The Voice Kids, trad op bij De Wereld Draait Door en was onderwerp van haar eigen documentaire, Bente’s Stem. Ook had ze al vroeg een succesvolle acteercarrière, met rollen in Soof 2Misfits en de hoofdrol in Kappen! In 2019 tekende ze bij platenlabel Top Notch, ging in het Nederlands schrijven en zingen, en brak definitief door met de single ‘Liefste, Ken Je Mij’. Na twee EP’s en een aantal succesvolle singles (en samenwerkingen met onder andere Maan en Ronnie Flex) is Bente klaar voor de release van haar debuutalbum: Als Ik Met De Wind Kon Dansen
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments