HomeMusicJo Sarah met haar nummer "The Call". Lees hier meer over dit...

Jo Sarah met haar nummer “The Call”. Lees hier meer over dit talent.

JO SARAH’S NIEUWE SINGLE ‘THE CALL’ IS EEN ANTHEM VOOR WOMEN+ TO UNITE. Vrouwelijk talent zien we graag meer.

Bij deze Jo Sarah! Wie is deze powervrouw?

Geproduceerd door Jo Sarah zelf, de track “The Call” belichaamt de ware essentie van vrouwelijke empowerment en tribale feministische geest. Shot in de woestijn, jungle, waterval, boerderij en eiland Panama, de muziekvideo en het lied zijn werken van zusterschap. 

Jo Sarah is een artiest en producer uit Amsterdam. Geïnspireerd door haar multiculturele roots (Nederlands & Surinaams) en de culturen waarin ze opgroeide over de hele wereld (Bhutan, Indonesië en Bangladesh), ontstak haar artistieke richting van THE CALL. Het samensmelten van warme maar diepe en unieke zang om een ​​smeltkroes te creëren voor een interessant verhaal, dat kan worden gehoord in haar productie en ervaren in de organische geluiden en instrumenten die in het nummer worden getoond.

Jo Sarah’s artistieke inspiratie ontstond bij het bestuderen van de zangeressen van Centraal-Afrikaanse stammen die polyfoon zingen in harmonieuze eenheid en saamhorigheid. Toen de melodie van het refrein tot haar kwam onder de douche, wist ze dat het een krachtige was – zich voorstellende dat vrouwen het in eenheid zongen, wat doet denken aan tribale muzikaliteit en wederzijdse bekrachtiging van en door elkaar. 

Het verhaal van ‘The Call’ gaat over een vrouw die moeilijke tijden overleeft, maar wanneer ze de melodie van het refrein zingt, begint een magische stam van vrouwen+ te dansen en dit zusterschap stuurt haar kracht. Samen met Jo Sarah hielp de Nederlandse vrouwelijke regisseur Leanne Vink dit verhaal visueel om te zetten in een fascinerend statement van een videoclip. Geschoten in vier dagen bij zonsopgang in zes verschillende landschappen met een 12-koppige crew uit Panama – geleid door sterke vrouwen Jo Sarah en regisseur Leanne Vink, de muziekvideo van The Call toont fantastische beelden die de oerkracht van vrouwen+ weergeven wanneer ze zich verenigen, verbonden in natuur. Sinds de première in oktober heeft het de ‘Best Music Video 2022’ gewonnen op het internationale film festival Sea of ​​Art.

We houden je op de hoogte van deze talentvolle artiest.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments