HomeMusicArtiest JessB werkt samen met Dancehall artiest Kranium voor een remix van...

Artiest JessB werkt samen met Dancehall artiest Kranium voor een remix van de track “Moment”. Lees hier meer.

De in Auckland gevestigde hiphopartiest JessB bundelt haar krachten met de in New York gevestigde dancehall-artiest Kranium om een verfrissende remix van haar nieuwste single “Moment” te leveren. Deze dynamische samenwerking geeft het nummer de kenmerkende smaak van Kranium, revitaliseert het en geeft het nummer een hernieuwd gevoel van leven.

Sinds de release van “Moment” is het toegevoegd aan de rotatie op Triple J, MAI FM en was gefeatured op The C-Heads (Berlijn), ColoursxStudio, Rolling Stone NZ, MTV Australia en meer.

JessB’s bewondering voor Kranium gaat terug tot hun eerste connectie tijdens zijn show in Auckland in 2019. Hun muzikale band werd sterker toen ze hem steunde tijdens zijn show in Parijs in 2022. De magische samenwerking kwam tot bloei toen ze deze remix opnamen in Kranium’s studio in New York eerder dit jaar.

Het indrukwekkende repertoire van Kranium omvat opmerkelijke samenwerkingen met gerenommeerde artiesten zoals WizKid, Ty Dolla Sign, Tory Lanez, Ed Sheeran, Dexta Daps en nog veel meer. Deze samenwerking tussen Jess en Kranium bouwt voort op hun eerdere werk samen aan de remix van zijn track,“Toxic”

JessB zegt: ‘Moment’ bouwt voort op een geluid dat al is onderzocht in mijn laatste project ‘3 Nights in Amsterdam’, en lijkt erop uit te breiden. Sinds de release van ‘3 Nights In Amsterdam’ heb ik echt geprobeerd mijn songwriting te ontwikkelen, vooral met een melodische lens, en om op deze manier meer zelfvertrouwen te krijgen met zingen/uitdrukken. Het samenbrengen van deze twee delen, terwijl het rap-element waar ik om bekend sta behouden blijft, is de perfecte manier om dit volgende tijdperk van mijn muzikale reis te introduceren.

JessB heeft opgetreden op grote festivals zoals SXSW, The Great Escape, BIGSOUND, Listen Out, Laneway en meer. Ze heeft ook het podium gedeeld met een reeks topartiesten, waaronder Stormzy, Kehlani, Kranium, Genesis Owusu, Kaiit en Baker Boy.

Afgezien van haar liveoptredens, heeft JessB gediend als merkambassadeur voor Samsung en heeft ze samengewerkt met bedrijven zoals Red Bull, Foot Locker, Ksubi en meer. Haar kenmerkende geluid en boeiende optredens hebben de aandacht getrokken van verschillende media, waaronder Afropunk, Vice, Acclaim, Sniffers, NME, Viva en Pilerats.

Met de release van “Moment” blijft JessB de grenzen van haar geluid verleggen en haar positie als een van de meest meeslepende artiesten in de muziekindustrie van vandaag verstevigen.

De remix van “Moment” is nu verkrijgbaar. 

Sinds de opkomst van JESSB  als een dynamische frisse wind in de muziekscene van Nieuw-Zeeland, heeft JESSB dat vroege momentum overgenomen en er een echte wervelwind van gemaakt. Door afro-geïnspireerde diasporische geluiden te mixen, zowel energiek als introspectief, wordt JESSB  gezien als force to be reckoned with, zowel thuis als over de hele wereld.

Door samen te werken met acts als Saweetie, Kranium, G Flip, Stan Walker en Baker Boy, is JESSB ook een MTV European Music Award-winnaar.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments