HomeUncategorizedKalibwoy werkt samen met de Duitse rapper Maxwell aan 'Blicky'-remix

Kalibwoy werkt samen met de Duitse rapper Maxwell aan ‘Blicky’-remix

Maak je klaar voor deze enorme knaller. Kalibwoy slaat de handen ineen met de Duitse rapper Maxwell voor de remix van ‘Blicky’. De track klinkt misschien bekend in de oren, aangezien Kalibwoy-fans al de kans hadden om uit hun dak te gaan op de originele versie van ‘Blicky’, net als op zijn meest recente EP. Het nummer kreeg internationale aantrekkingskracht en werd opgepikt door niemand minder dan de Duitse rapper Maxwell. Het resultaat is een remix zoals je nog nooit eerder hebt gehoord! De zang van Maxwell bracht het nummer naar een nieuw niveau en creëerde een match made in heaven met het bekende geluid van Kalibwoy.

‘Blicky (remix)’is nu beschikbaar via alle streaming portals

Voor Kalibwoy was deze samenwerking er een voor in de boeken! Hij zei het volgende over werken met Maxwell: “Ik heb altijd opgekeken naar Maxwell en de hele 187 Strassenbende-crew, dus het is een eer voor mij om met hem samen te werken. Hij bracht het nummer naar een hoger niveau. We werkten heel goed samen en hadden een goede chemie; Ik denk dat het nummer en de video daar een geweldig resultaat van zijn.”

‘Blicky’ stond oorspronkelijk op Kalibwoy’s laatste EP ‘I Am Lord Frass’, uitgebracht in oktober 2022. De EP is misschien wel Kalibwoy’s meest kwetsbare, open en eerlijke werk tot nu toe, de nummers weerspiegelen zijn persoonlijke en professionele groei in het leven. ‘Blicky’ heeft een motiverende boodschap: Kalibwoy waardeert zichzelf, stelt zelfrespect voorop en zegt tegen zichzelf dat niemand hem pijn kan doen. Nu met de bijdrage van Maxwell op ‘Blicky’ wordt de track nog krachtiger!

Over Kalibwoy
Een mix van Nederland, Jamaica en Suriname; Natalio Rijssel ook wel bekend als dancehall-artiest Kalibwoy tilt het genre naar een nieuw niveau en dat wil je niet missen.

Het geluid van Kalibwoy heeft jarenlang een wurggreep gehad in de dancehall-scene. Maar zijn talent en internationale ambities zijn van mijlenver te zien. Als tiener verhuisde Kalibwoy voor een paar jaar van Nederland naar Suriname en werd door zijn rappende vrienden geïnspireerd om met muziek bezig te gaan. De aspirant-artiest legde al zijn focus op zijn ontwikkeling en eenmaal terug in zijn thuisland zette hij de pen op het papier om wat teksten op te schrijven. Kalibwoy onderscheidde zich van anderen in zijn vakgebied vanwege zijn interesse in de entertainmentindustrie als geheel. Door onder meer de ins en outs van de ontwikkeling van artiesten en A&R te leren kennen, was hij klaar voor succes.

Zijn unieke sound is ook buiten de landsgrenzen niet onopgemerkt gebleven. De track ‘Palo’, gemaakt in samenwerking met Puri en Kolate Tesla in 2020, is te zien geweest in de SAVAGE x FENTY show van superster Rihanna. In hetzelfde jaar bracht Kalibwoy zijn EP ‘FRASS4LIFE’ uit en verwerkte hij invloeden van dancehall-legendes als Vybz Kartel, Sizzla en Damian Marley. Maar twijfel er niet aan dat hij wordt beperkt door zijn favoriete genre, want Kalibwoy laat zich inspireren door allerlei soorten geluiden en artiesten. Zijn publiek daarbij scherp houden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments