HomeWritingBazoom. Het linkbuilding platform dat je moet kennen.

Bazoom. Het linkbuilding platform dat je moet kennen.

#ad

Bazoom is het linkbuilding platform dat je moet kennen. Het is een platform voor zowel adverteerders als publishers. Ben jij een online blogger en ben je helemaal klaar met Adsense en de lage verdiensten? Lees dan gauw verder.

Bazoom is opgericht in 2020. Het is dus een vrij nieuw (jong) bedrijf. Ze hebben kantoren in Aarhus (Denemarken), Kopenhagen (Denemarken), Málaga (Spanje), Novi Sad (Servië) en Miami (VS) en hebben klanten over de hele wereld. Het is een snelgroeiende startup en ze voegen voortdurend nieuwe websites en klanten toe aan hun platform.

Bazoom wil graag de wereldwijde toonaangevende en favoriete aanbieder zijn op het vlak van linkbuilding.

Wat is linkbuilding eigenlijk?

Linkbuilding is het verkrijgen van goede, kwalitatieve links naar je website. Het is een belangrijke factor voor websites om hoog te scoren in Google. Het is onderdeel van SEO. Alle factoren die nodig zijn voor een website om hoog te ranken in Google. Kwalitatieve content is daar 1 van, maar dus ook kwalitatieve links naar jouw website.

Uiteindelijk wil elke website meer bezoekers en door linkbuilding krijg je hogere rankings in Google en uiteindelijk dus meer bezoekers en meer bezoekers betekent vaak meer omzet.

De voordelen voor adverteerders:

Het platform Bazoom heeft een eenvoudige setup waar je alles kan terugvinden. Eén centrale plek voor het hele proces. Dit samen met een hoge focus op kwaliteit en snelheid geeft de klanten een aantal voordelen ten opzichte van de concurrenten. Daarnaast heeft het aantrekkelijke prijzen voor de adverteerders. Het is dus goed betaalbaar.

Het platform is professioneel en transparant. Momenteel maken 2500 bedrijven (allerlei soorten bedrijven) gebruik van het linkbuildingsplatform en hiervan zijn er 500 actief per maand. Het platform beschikt over kwaliteitsvolle sites/blogs die echt van waarde zijn voor de adverteerders/klanten.

Voor bloggers/online publishers:

Wat levert het je op als blogger/online publisher? Een extra bijverdiensten uiteraard of misschien wel een fulltime inkomen? You never know hoeveel aanvragen je kan krijgen. Bloggers kunnen op deze manier geld verdienen met hun passie Het is voor publishers/websites interessant om met Bazoom samen te werken, omdat ze klanten hebben die hun hele linkbuildingsbudget hier uitgeven. De site bespaart veel tijd, omdat er niet onderhandeldt hoeft te worden met een adverteerder. Bazoom helpt sites/publishers met een win-win situatie. Als je een goede/kwaliteitsvolle site/blog hebt dan word je benadert om je website toe te voegen aan de database. Bazoom betaalt altijd tijdig uit, dus dat is ook mooi meegenomen.

Bazoom onderscheidt zich van eventuele concurrenten doordat ze alles onder één dak aanbieden: outreach, brand & marketing, verkoop en aftersale, inclusief intern contentbureau van hoge kwaliteit. Een voordeel voor zowel adverteerders als online publishers/bloggers.

Ben jij klaar om geld te verdienen met jouw kwaliteitsvolle website of blog? Laat je website dan plaatsen op Bazoom of besteed jouw linkbuildingsbudget bij dit platform.

Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments