HomeMusicBeste album van Boef? Slaaptekort, want ik heb behoorlijk last van slaaptekort.

Beste album van Boef? Slaaptekort, want ik heb behoorlijk last van slaaptekort.

Wat vinden jullie het beste album van Boef?

Slaaptekort? Want ik heb behoorlijk slaaptekort. “Ik was altijd al een speciaal kind, Ik heb altijd al gezegd wat ik vind”, aldus Boef.

Ben jij ook wakker? Goede track Sigourney.

Send your music updates to info@lifeofanartist.nl.

Slaaptekort telt 16 tracks en bevat gastbijdrages van Sevn Alias, Ali B, Soufiane Eddyani, Ronnie Flex, Lil Kleine en Para Mocr

Luxeprobleem, zijn nieuwe album is al uitgekomen. Veel artiesten en hits kunnen we verwachten. Meer over het album hier.

Boef is een gouden artiest met veel succes en geld. Maar hij doet ook wat terug voor de jeugd en zijn fans. Zoals het hoort. Hij is daarnaast ondernemer en investeert in crypto en vastgoed. Meer lezen over zijn ondernemer met Vasco Rouw? Check this.

Zijn track “Herinnering” met Lil KLeine kwam op nummer 1 binnen. Lil Kleine en Boef staan samen een week na het uitbrengen van zijn nieuwe plaat ‘Herinnering’, bovenaan de Singles Top 100. De twee Nederlandse rappers stoten daarmee Miley Cyrus (30) met haar wereldhit ‘Flowers’ van de eerste plaats.

Lil Kleine gaf in een eerder statement op social media al aan dat het succes hem ‘mega goed’ doet. ‘Als ik de cijfers en alle positieve reacties zie, krijg ik alleen maar nog meer zin om jullie mijn nieuwe muziek te laten horen’, aldus Kleine, die nog altijd verdacht wordt van mishandeling van zijn ex-partner Jaimie Vaes. Zij heeft aangifte tegen de rapper gedaan en de zaak is nog bezig.

is Lil Kleine cancelt of maakt hij een comeback? Eerlijk is eerlijk, zijn muziek is goed en hij is getalenteerd.

Het vermogen van Jaimie Vaes? Lees je hier.

Maar back to Boef. Lees hier meer over hem.

Wat vinden jullie zijn beste album?

Gaat luxeprobleem dit album verslaan?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments