HomeMusicBeste liedje van de wereld. ken jij ze?

Beste liedje van de wereld. ken jij ze?

Wie gaat “The shape of you” verstoten van zijn troon?

Het beste liedje van de wereld verschilt uiteraard per persoon. Iedereen heeft een andere mening daarover. Maar in cijfers gesproken dan. Ik vind dat Nederlandse artiesten het de laatste tijd heel goed doen. Ook op Spotify.

Het nummer ‘Shape Of You’ heeft maar liefst 3,57 miljard streams op Spotify. Deze hit uit 2017 stond 15 weken op nummer 1 in de hitlijsten. Uiteraard kan hij de Beatles niet verslaan.

Er worden dagelijks tienduizenden liedjes geupload op Spotify en met miljoenen gebruikers levert dat veel streams op. Maar welke track heeft nou de meeste streams ooit? Het is dus Ed Sheeran. In 2022 in Nederland was het nummer Vluchtstrook, dat Kris Kross Amsterdam samen met Antoon en Sigourney K maakte, het meest gestreamde nummer in Nederland.

Op nummer 2 staat ook Ed Sheeran met “Perfect”. Hij haalde als enige meer dan 3 miljard streams op een nummer op Spotify

My baby perfect, not fine.

Congrats!

Whats next?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments