HomeMusicBeste rapper van Nederland. Wieowie?

Beste rapper van Nederland. Wieowie?

De beste rapper van Nederland.

De beste Nederlandse rappers mogen zich bij de top van de Nederlandse muziekindustrie voegen. Waar rap ooit uit de bekende wijken in de Verenigde Staten is ontstaan, is het tegenwoordig een muzieksoort die je overal ter wereld tegenkomt. Ook in Nederland is rap omgevormd tot een echte vorm van kunst, en zijn er diverse artiesten die duizenden bezoekers trekken tijdens een concert.

Er zijn en meerdere die momenteel erg goed bezig zijn. Denk dan aan Frenna, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio etc. En er komen steeds meer nieuwe goede rappers bij.

Maar wij denken dat Boef momenteel de beste rapper van Nederland is en ook de populairste. Hij heeft vele hits gescoord. Denk dan aan “Lauw”, “Habiba” en “Draai het om” en “Nooit Thuis”. Hij heeft samengewerkt met veel rappers en gaat erg lekker. Na zijn sessie in 2015 is hij niet meer weg te denken uit de rapscene. De unieke stijl van Boef is er eentje die niet veel andere rappers hem nadoen. Punchlines volgen zich in snel tempo op en diepgang is altijd terug te vinden in zijn hits. Hij is een goede rapper.

Binnen no-time wist hij in 2015 een hele hoop fans te vergaren, en dat aantal is met de jaren alleen maar gegroeid. Boef is inmiddels ook een succesvolle ondernemer met zijn Millionaires club.

Bron: Google, Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments