HomeArt & DesignBig2 speelt hoofdrol in eigen sitcom

Big2 speelt hoofdrol in eigen sitcom

Big2 maakte afgelopen week bekend dat hij de hoofdrol gaat spelen in zijn eigen sitcom. De satirische serie gaat ”Eenzame Nacht’ heten en is te streamen via een nader te benoemen platform. In de pilot is alvast een gastrol weggelegd voor comedian René van Meurs.

Wie is Big2 eigenlijk? ken jij hem al? Zo niet: bij deze een talent die je moet kennen en laat Life of an Artist nou het platform zijn voor talent. Bekend en opkomend talent.
Big2 (Twan van Steenhoven) is rapper én producer en is tevens de helft van de populairste HipHop act van Nederland: The Opposites! Afgelopen jaar wonnen de mannen de Edison Pop Oeuvreprijs en in 2022 staan The Opposites maar liefst drie keer in een uitverkochte Gashouder in Amsterdam. Inmiddels timmert Big2 óók solo hard aan de weg; zo startte hij zijn eigen label ‘DreamTeam’, waar de #1 artiest Antoon bij getekend staat, en produceert hij -naast zijn verdienstelijke carrière als soloartiest- vandaag de dag nog voor Nederlands’ grootste artiesten. In april 2021 verscheen Big2’s meest recente album ‘New Life’ en daarnaast dropte hij de hit ‘Leuk’ samen met Antoon. Hiermee bewijst hij nog steeds de hardste rapper van Nederland te zijn.

Afgelopen week deelde Big2 een voorproefje van de serie op zijn socials en ‘Eenzame Nacht’ zal in mei beschikbaar zijn in Nederland en België. In ‘Eenzame Nacht’ worden grappige sketches over vriendschap en romantiek met elkaar afgewisseld. “Ik heb altijd al eens de stap naar het acteren willen maken”, vertelt Big2 over zijn nieuwe comedy, “Echt te gek dat ik dan gelijk van start mag met een hoofdrol in een eigen serie! Ik heb me laten inspireren door onder andere Seinfeld, Friends en How I Met Your Mother, die vind ik namelijk echt hilarisch. Samen met een geweldig team van schrijvers, regisseurs en comedians heb ik mijn eigen ervaringen op het gebied van liefde en relaties verwerkt in meerdere verhaallijnen die uiteindelijk één geheel zullen vormen”.

Bekijk de teaser van ‘Eenzame Nacht’ door hier te klikken.

Wij gaan zeker kijken. Jij toch ook?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments