HomeMusicRapper CHO komt met nieuwe single.

Rapper CHO komt met nieuwe single.

De Nederlandse rapper CHO keerde afgelopen week terug met de nieuwe single “Feeling”. Eerder dit jaar bracht hij al de EP THNX uit, waarna een uitverkochte AFAS Live show volgde. De track komt uit onder zijn label New Vintage College en is geproduceerd door Reverse. ‘Feeling’ is een rustig nummer dat speelt met de Amapiano sound. Het liefdesliedje gaat over dat je niet kunt begrijpen dat iemand op jou valt en toch bij je wil zijn. Met deze slow jam tune voel je direct weer vlinders in je buik. Eerder teasde CHO het nummer al op TikTok en maakten zijn fans hun eigen creaties op de teaser.

Luister het nummer hier.

OVER CHO
CHO is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop wereld. Met hits als ‘ Misschien wel hé‘, ‘ Ik Mis Je‘ en ‘ Popalik‘ is zijn Spotify account goed voor ruim 700 duizend maandelijkse luisteraars. CHO’s tracks zijn dan ook allemaal gekenmerkt door zijn creatieve stemgebruik, unieke flow en stijlvolle voorkomen. Inmiddels heeft CHO vier albums op zijn naam staan en heeft hij samengewerkt met artiesten als Yade Lauren, Henkie T en Stefflon Don. Ook live doet CHO het goed, zo houdt hij het record van de eerste Nederlandse rapper die Paradiso binnen 15 minuten uitverkocht. Later werd dit gevolgd door een optreden in de AFAS Live dat ook binnen 10 minuten uitverkocht.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments