HomeMusicSFB kondigt nieuwe show aan in de Ziggo Dome. Wat?! Hier wil...

SFB kondigt nieuwe show aan in de Ziggo Dome. Wat?! Hier wil je bij zijn!

De groep gaat op 30 december het jaar op sensationele wijze afsluiten. Ze zijn razend popular dus er volgt nog een show.

SFB (Strictly Family Business) blijft het nieuws domineren. Afgelopen september kwam de groep al grootst in het nieuws toen ze hun twee shows in de AFAS Live aankondigde die beide binnen tien minuten uitverkocht waren. Op 11 november kwamen ze weer in het nieuws met de release van hun nieuwe album ‘Reset The Levels IV’ en vandaag komen ze weer naar buiten met een grote aankondiging, namelijk een nieuwe show. Op 30 december zal SFB de Ziggo Dome op zijn grondvesten laten trillen met hun ‘Strictly Family’ show.

Vorige maand sloot SFB hun ‘Shutdown periode’ op sensationele manier af met niet een, maar twee uitverkochte shows in de AFAS Live. Ondanks het toevoegen van een extra show grepen veel fans naast een ticket. Door de enorme vraag van de fans die teleurgesteld waren dat ze niet bij de shows konden zijn, ontstond het idee voor een nieuwe show. Tijdens de shows in oktober verraste de groep de fans al met het nieuws dat er een nieuw SFB-tijdperk aankomt. Begin november trapte ze deze af met de release van hun nieuwe album en vandaag voegen ze daar dus ook een nieuwe show aan toe. De show die op 30 december in de Ziggo Dome plaats vindt wordt wederom geproduceerd door 7Fest. Eerder dit jaar produceerde 7Fest al een uitverkochte editie van ‘7Fest’ en de twee sold out shows van SFB in de AFAS Live. ‘Strictly Family’ wordt gehost door SFB en 777 en beloofd een spectaculaire avond te worden. Naast SFB zullen de grootste namen uit de scene voorbijkomen om 2022 op een spectaculaire manier af te sluiten.

Tickets zijn vanaf 28 november te verkrijgen via: www.7fest.nl/tickets

Over SFB
SFB is een Haagse rapformatie die uit Frenna, KM, Jandro en Priceless bestaat. De naam SFB is een afkorting voor Strictly Family Business. Deze naam werd door de groep gebruikt om hun onderlinge band te beschrijven. De leden gebruikten deze aanduiding al voordat de formatie actief was met het maken van muziek. De formatie bracht hun eerste single uit in 2013 gevolgd in december 2014 met hun eerste mixtape uit genaamd ‘Reset The Levels’. Vervolgens wekte zij bij diverse platenmaatschappijen veel interesse op en werkte mee aan de legendarische album ‘New Wave’. De leden van de rapformatie leverden voor acht van de zeventien nummers op het album teksten en vocals. Uiteindelijk is er een keuze gemaakt om zich bij platenlabel Top Notch aan te sluiten waar de volgende projecten onder uit zijn gebracht: ‘Reset The Levels 2’, ‘Lituatie’, ‘77 Nachten’, ‘Reset The Levels 3’ en meest recentelijk ‘Reset The Levels 4’, waarmee ze een nieuw tijdperk inluiden.
 
Over 777 Events 
777 Events is de organisatie achter de twee sensationele uitverkochte liveshow in de AFAS Live van SFB tijdens de afgelopen editie van ADE. Zij zijn ook het brein achter het in 2019 opgerichte festival 7Fest, waarvan Frenna een van de medeoprichters is. In het verleden heeft 777 Events tijdens ADE al het populaire uitverkochte event “Meisjes Blijven Meisjes” in de AFAS Live georganiseerd en deden ze ook de productie van het veel geprezen concert van Frenna genaamd “Highest”. Voor de aankomende show van SFB haalt de organisatie alles uit de kast, het wordt een spectaculaire show, waarmee SFB het nieuwe jaar inluidt met een bang. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments