HomeMusicCHO Brengt single "Bandz" ft Emms uit. Lees hier meer

CHO Brengt single “Bandz” ft Emms uit. Lees hier meer

De nieuwe single van CHO, ‘BANDZ’, ft. Emms is deze week uitgekomen na radio primeur op FunX. Dit is de opvolger van zijn single ‘Spiegel’.

CHO is terug met nieuwe single ‘BANDZ’. Voor deze release heeft hij de handen ineen geslagen met niemand minder dan Emms, onderdeel van de populaire Nederlandse groep Broederliefde. ‘BANDZ’ is een upbeat, zomerse track die deze zomer gegarandeerd iedereen de dansvloer op zal krijgen.  Met deze release laat CHO opnieuw zien dat hij een veelzijdige artiest is die zijn fans altijd weer weet te verrassen. In de videoclip zetten de artiesten een blockparty neer waarbij de vrolijke en feestelijke sfeer van de track tot leven komt. Deze is vanaf 16:00 te bekijken op het NVC youtube kanaal.

CHO is een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld en heeft diverse succesvolle singles en albums op zijn naam staan. Zijn muziek kenmerkt zich door een unieke mix van hiphop en pop, waarbij hij zijn persoonlijke ervaringen en verhalen verwerkt in de teksten. Naast zijn muzikale carrière, maakte CHO onlangs zijn acteer debuut in hitserie Mocro Maffia.

CHO heeft inmiddels diverse albums uitgebracht en staat op het punt om zijn vijfde album, ‘Knock Knock 4’, te presenteren. In 2021 verkocht hij AFAS Live razendsnel uit met zijn spectaculaire concert ‘Chosen in Concert’. Dit jaar zal hij op 27 en 28 oktober opnieuw optreden met een live band in Amsterdam.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments