HomeMusicCho kondigt nieuw album "KNOCK KNOCK 4" aan

Cho kondigt nieuw album “KNOCK KNOCK 4” aan

CHO kondigde van de week zijn nieuwe album ‘Knock Knock 4’ aan via zijn socials, ook kondigde hij zijn show in AFAS live aan. Het is het vervolg op zijn succesvolle reeks aan ‘Knock Knock’ albums; Knock Knock 2 (2013), Knock Knock 3 (2016). Zijn langverwachte album verschijnt in september waar ook zijn eerder verschenen singles ‘Spiegel’ en ‘Feeling’ op zullen staan.

Op zaterdag 28 oktober is de AFAS Live opnieuw het domein van CHO, de rapper verkocht in 2021 in recordtempo de zaal uit met zijn ‘Chosen in Concert’ show, op 28 oktober brengt CHO zijn thuisgemeenschap van Amsterdam Zuidoost en de rest van Nederland opnieuw samen tijdens ‘Knock Knock in Concert’

Op vrijdag 26 mei om 12:00 gaat de kaartverkoop van ‘Knock Knock in Concert’ van start via Ticketmaster.nl

Als artiest heeft CHO een indrukwekkende staat van dienst. Hij brak door met zijn debuutsingle ‘Workshop‘, gevolgd door de hit ‘Misschien Wel Hè?‘ die hem landelijke bekendheid bracht. Met zijn mix van straatrap en catchy melodieën, spreekt hij een breed publiek aan. CHO heeft samengewerkt met gerenommeerde acts uit de hele NL hiphopscene van Adje en Frenna tot Yade Lauren, maar ook internationale namen zoals Stefflon Don uit UK.

Met zijn muzikale successen is CHO ook een inspiratiebron voor veel jongeren. Hij staat bekend om zijn authentieke stijl, waarbij hij vaak zijn persoonlijke ervaringen en emoties in zijn teksten verwerkt. Met zijn optredens en muziek slaagt CHO erin om fans te raken en te motiveren.

Hieronder de clip van Spiegel.

CHO – Spiegel (Prod. by Reverse) [Official Video] – YouTube

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments