HomeFashionDe mode trends voor zomer 2023. Benieuwd?

De mode trends voor zomer 2023. Benieuwd?

Het is weer zover. Het is bijna zomer en we zijn allemaal op zoek naar die leuke eye catchers. Mode bloggers en influencers willen de laatste trends showen op Instagram, YouTube of TikTok.

Ben jij het type dat meegaat met trends of hou je ook wel van tijdloze kleding items? Zou je jouw stijl omschrijven als classy, urban, edgy, tomboy of mix je allerlei stijlen bij elkaar?

Ben je benieuwd wat de modetrends voor de lente/zomer van 2023 zijn? Life of an Artist is ook thuis in de mode. Mode kan ook kunst zijn en met mode kan je jezelf ook uiten en creatief bezig zijn. Mode hoort in de creatieve industrie. Wij zetten leuke merken en leuke ontwerpers ook in de spotlight.

Heb je al eens gehoord van LASCANA? LASCANA is het modelabel bij uitstek wanneer je op zoek bent naar lingerie, nachtkleding of een badpak dat je vrouwelijkheid in de kijker zet.

Wat dacht je van deze leuke zomerjurken? 

Enkele trends voor zomer 2023: 

1.De kleur van de liefde

De kleur die we haast bij elk modehuis voorbij zagen komen is rood, en dan wel knalrood. Wij vinden het een mooie kleur. Ook andere modehuizen gaven de kleur van de liefde de spotlight op de catwalk. Zo zagen we bij onder andere Gucci, Givenchy, Prada en Hermès rood voorbijkomen. Rood is het! Je moet er wel van houden. Je valt hiermee natuurlijk wel op.

2.Felle kleuren

Neon groen of knal roze, maar ook geel doet het goed deze zomer.  Je moet er maar van houden. De felle kleuren zijn weer trending, maar je moet het dan wel goed stijlen zodat het niet over de top is. Deze zomer mag je opvallen!

3.Denim

Denim combineren we dit seizoen met denim. Denim on Denim it is. Een spijkerbroek met een spijkerjasje kan weer helemaal. Ook is de skinny jeans uit en is in 2023 is hét jeansmodel een denim met wijde pijpen. Heb jij er al 1 gescoord?

4. Een goede lerenjas

Een goede lerenjas is altijd in style. Hij is stoer en vrouwelijk tegelijk, past overal bij en kan van de lente tot de herfst uit de kast. Kies voor een echt leren jacket en je hebt er langer plezier van.

5. Gestreepte kleding

Streepjes zijn terug. Dik of dun, horizontaal of verticaal: de good old streep is nog steeds een hit. Combineer het wel goed .Of je nou voor eengestreeptshirt, blouse, rok of broek gaat: ze geven je outfit in een handomdraai een unieke en stijlvolle twist.

Maar je hoeft uiteraard niet mee te doen met de laatste mode trends. Draag waar jij je goed in voelt.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments