HomeMusicCloud 9 Music en XITE zoeken (op)nieuw Poptalent met ARE YOU NEXT?

Cloud 9 Music en XITE zoeken (op)nieuw Poptalent met ARE YOU NEXT?

Na het succes van de vorige editie, waarin niemand minder dan #1-artiest Claude werd ontdekt, gaan Cloud 9 Music en XITE onder de naam ARE YOU NEXT? wederom op zoek naar een nieuwe Popsensatie. In samenwerking met de bekende muziekproducers Arno Krabman en Joren van der Voort worden de komende tijd auditierondes gehouden. Het gekozen talent mag met Arno en Joren de studio in, zal een single uitbrengen en de bijbehorende video zal te zien zijn bij muziekvideoplatform XITE. Aanmelden voor ARE YOU NEXT? kan tot en met 11 februari via deze website.

Vorig jaar kwam een jongensdroom uit voor Claude. Hij werd uit méér dan 200 aanmeldingen gekozen als talent van ARE YOU NEXT?. Claude mocht de studio in met Arno Krabman en Joren van der Voort, Arno is medeverantwoordelijk voor #1 hits als ‘Blijven Slapen’ van Maan en Snelle en ‘Als Het Avond Is’ van Suzan en Freek. Joren van der Voort werkte samen met wereldberoemde DJ’s als Armin van Buuren en David Guetta en produceerde tracks als ‘Hij Is Van Mij’ van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey. Uit deze sessie met Claude, Arno en Joren ontstond de debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’. De song werd Platina, belandde op #1 in de Nederlandse Top 40 en besteeg internationaal de hitlijsten. De opvolgers ‘Layla’ en ‘Vas-Y’ met muzikale helden Suzan en Freek haalden ook een Top 5-positie en onlangs bracht hij zijn nieuwe song ‘Écoutez-moi’ uit. Claude staat dit jaar op Vrienden van Amstel LIVE en gaat op uitverkochte clubtour door Nederland.

Claude is trots op zijn avontuur: “Ik vind het bizar wat er allemaal is gebeurd sinds ik mij heb aangemeld voor ARE YOU NEXT? Voor de mensen die twijfelen of ze het moeten doen zeg ik: gewoon doen! Ik twijfelde ook en ben nu zo blij met wat er allemaal is gebeurd. Het is een hele bijzondere ervaring.”

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music is een muziekuitgeverij en label dat wereldberoemde auteurs, artiesten en catalogi vertegenwoordigt. De Records afdeling representeert artiesten als Kris Kross Amsterdam, Jaap Reesema, Snelle en Claude en labels als Lieve Jongens en Van Klasse. De uitgeverij vertegenwoordigt veel populaire artiesten en auteurs, waaronder Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Josylvio, Kevin, Davina Michelle, Snelle, Broederliefde en The Companions. De sub-publishing divisie van Cloud 9 Music bestaat uit een indrukwekkende catalogus met onder andere de werken van Elvis Presley, Philip Glass, John Mayer en Ed Sheeran. Cloud 9 Music is gevestigd in Amsterdam en Laren en heeft kantoren in België met Tousensemble Publishing.

XITE
XITE wil de beste muziekvideo-ervaring ter wereld bieden. XITE werd in 2008 opgericht in Amsterdam en bereikt nu meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië via lineaire netwerken, interactieve TV en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo’s ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en over te slaan door de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo’s door overeenkomsten met alle major en top independent muzieklabels.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments