HomeArt & DesignCreatievelingen opgelet. Maak zelf je eigen creatieve paintings.

Creatievelingen opgelet. Maak zelf je eigen creatieve paintings.

Wij zijn er voor de artiesten, maar ook de creatievelingen. Wij geven graag tips, tricks en meer.Wij verwijzen jouw naar de juiste websites en zorgen ervoor dat jij zowel hobbymatig bezig kan zijn als eventueel met een bijverdiensten. Hoe creatief ben jij eigenlijk?! Lees hier meer.

Verdien jij al geld met jouw creaties en hoe doe je dat? Laat het ons vooral weten. We zijn altijd op zoek naar talent.

Creatief bezig zijn kan op verschillende manieren. Denk aan tekenen, schrijven bloggen, fotograferen, make-up opdoen, maar ook aan designen, graphic design, fashion design en natuurlijk schilderen. Ben jij een hobbyschilder? Lees dan vooral verder.

Zoek jij een ontspanning? Een nieuwe hobby? Wil jij graag nieuwe originele schilderijen in jouw nieuwe huis, maar heb je geen groot budget? De 1 zoekt het in dure schilderijen, je hoeft echter niet over veel geld te beschikken om toch mooie schilderijen aan de muur te kunnen hangen. Je kunt die schilderijen namelijk ook prima zelf maken, maar hoe dan?

Painting Expert is dan de website voor jou. Je kan zelf vele unieke kunstwerken maken. Je kan verven, maar ook diamanten plakken een foto puzzel maken. Voor ieder wat wils.

Je kan ook schilderen op nummer. Nog nooit van gehoord? Een super leuke hobby, maar wie weet kan je hier ook geld mee verdienen. Ben je hier goed in? begin je eigen website en verkoop jouw paintings. Je weet maar nooit. Begin klein, maar denk groot.

Met schilderen op nummer verf je door middel van de bijgeleverde penselen het canvas met de daarvoor bestemde acrylverf kleur. De nummertjes op de verfpotjes geven aan welke kleur je moet schilderen op het doek. Het alles-in-een pakket bevat een canvas, penselen, verf en een voorbeeld op A3 papier. Het is een eenvoudige manier van schilderen waarbij je prachtige schilderijen maakt.  

Schilderen op nummer is geschikt voor iedereen die wil ontspannen en dus creatief bezig wil zijn. Ben jij er al klaar voor?

Een nieuwe hobby voor jou? Leuk! Ga ervoor.

Image: unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments