Beauty influencers. Je hebt er vast wel van gehoord. Maar wie zijn nou de best betaalde beauty influencers? Wie krijgt het meeste geld met haar beautyblog of YouTube kanaal?

1.Kylie Jenner

Op 1 staat toch wel onze grootste beauty influencer: Kylie Jenner. Ze heeft een eigen make-up lijn: Kylie Cosmetics en miljoenen volgers op Instagram. Ze krijgt duizenden euro’s voor een post op Instagram.

2. Michelle Phan (Amerika)

Michelle Phan ging van vlogger naar businesswoman. Michelles eerste video is zo,n tien jaar geleden online gezet op YouTube. Nu heeft ze haar eigen make-up merk EM cosmetics en is ze de medeoprichter van Ipsy, een miljoenen beautybedrijf.

3.Huda Kattan

Huda begin in de financiele industrie, maar haar passie lag toch in de beautywereld. Ze heeft een Instagram account met meer dan 47 miljoen volgers. Vandaag de dag runt ze samen met haar twee zussen een groots beautyimperium met onder andere lippenstiften en valse wimpers. Meer lezen over Huda Kattan? Bekijk dit artikel dan eens.

4. Nikkie de Jager

“Onze” Nederlandse Nikkie verovert de wereld met haar YouTube kanaal: Nikkie Tutorials. Ze heeft een instagram account met meer dan 14 miljoen volgers en heeft vele samenwerkingen met beauty merken.

Geinspireerd? Mooi! Wil jij nou ook een beauty influencer worden? en misschien wel uiteindelijk een best betaalde beauty influencer? Lees dit dan eens.

Succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here