HomeBeautyBekende beauty salons in Nederland

Bekende beauty salons in Nederland

Nieuwsgierig naar bekende beauty salons? Waar gaan jouw favoriete artiesten heen en laten zij zich mooi maken? Lees gauw verder.

1.Babassu

De nummer één in deze lijst is niet alleen een Top Rated, maar ook nog eens een Most Popular salon. Babassu in Den Haag is de beste salon van Nederland in de categorie gezicht noemen. Hier kom je voor een gezichtsbehandeling van onder andere Dermalogica, Perricone MD of Natura Bissé die perfect op jouw huid wordt afgestemd.

2. Bella Belezza

Aan de Westduinweg in Den Haag vind je salon Bella Belezza. Medewerkers van deze salon zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gebruiken tijdens de behandeling merken als Dermalogica, Neoderma en Valmont. Naast de normale microdermabrasie, biedt Bella Bellezza onder andere ook een hydrodermabrasie aan – een microdermabrasie in combinatie met een actief serum. 

3. Studio 7 Days

Bij Studio 7 Days in Amsterdam kun je, zoals de naam doet vermoeden, zeven dagen in de week terecht voor een goede gezichtsbehandeling. Je kunt hier kiezen voor een snelle facial, of wanneer je wat meer tijd hebt, voor een super relax treatment. Kan je huid echt een oppepper gebruiken? Dan ga je hier voor een Bio-peeling, een Chinese kruidenpeeling van Neoderma.

4. Beauty by Leandra

In het pittoreske Best vind je Beauty by Leandra. Je kiest hier uit de gezichtsbehandelingen Brons, Zilver of Goud, of voor een speciale jongerenbehandeling. Leandra neemt uitgebreid de tijd voor je en professionaliteit, ontspanning en kwaliteit staan hier altijd voorop.

5.Utsukusy

Utsukusy heeft haar bijzondere naam te danken aan de producten waarmee ze werken. Het is vrij van parabenen, hypoallergeen, dermatologisch getest en alle producten zijn dierproefvrij. Dat klinkt super toch?

Zoals je ziet zijn dit dus een aantal bekende beauty salons voor jouw gezicht. Wil jij dus een perfect huidje? Neem dan gauw bij 1 van deze salons een kijkje.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments