HomeMusicde EP ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’ sluit singer-songwriter Dany moeilijke...

de EP ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’ sluit singer-songwriter Dany moeilijke periode af

De getalenteerde singer-songwriter Dany sluit met zijn langverwachte EP ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’ een zware periode af. Van het winnen van een reality-tv-programma tot het verliezen van een dierbare door zelfdoding en het worstelen met een verslaving, waardoor hij in een afkickkliniek belandde. De afgelopen jaren waren een intense reis voor de jonge artiest, maar ondanks alles vond hij troost in het schrijven van liedjes. Deze troostende songs zijn nu gebundeld tot de EP ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’ en voor iedereen te beluisteren.

Na ruim drie jaar is Dany klaar om alles wat hem is overkomen te delen met het grote publiek. Op ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’ staan 5 prachtige tracks, waaronder het gelijknamige nummer ‘Mijn Hart Is Weer Van Mij’, ‘Hold On Don’t Leave’ en ‘More Than Twice’, die allemaal al eerder zijn uitgebracht. De twee niet eerder uitgebrachte songs ‘Doorset Daram’ en ‘You’ll Be Okay’ maken deze persoonlijke en troostrijke EP compleet.

Dany zegt het volgende over de EP: “Deze liedjes hebben mij geholpen te genezen, en ik hoop dat ze hetzelfde voor jou doen. Ik kan niet wachten om mijn muziek met jullie te delen, en ik hoop dat het resoneert op een manier die jullie troost biedt.”

Over Dany
Zanger, danser, acteur en artiest. Van een timide jongen achter de schermen. Naar een artiest op een podium. Dat is Dani van Velthoven AKA Dany.

Met zijn sfeervolle songs, een mix van westerse popmuziek met Arabische en internationale invloeden, wil hij het verschil maken. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van sociaal bewust en welzijn

Dany maakt zich hard voor sociale kwesties zoals depressie, discriminatie en eenzaamheid en hoopt met zijn songs daar meer bewustzijn voor te creëren. Dany’s hart is queer. Dus zijn muziek komt vanuit een queer lens op de wereld. Maar zijn woorden zijn bedoeld voor iedereen.

Een hele stap voor een jongen die ooit begon met dansen bij HBO-opleiding bij Lucia Marthas Performing Arts Institute, gestopt was omdat hij zelf te onzeker was.

Ook ontdekte Dany dat zijn hart toch meer bij muziek lag. Uiteindelijk gaf hij zich na verschillende optredens in Spanje op voor TVOH. En met die overwinning op zak is de creatieve en spontane Dany nu klaar om met zijn muziek mensen positief te beïnvloeden en te verbinden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments