HomeLifeDe influencer wereld. Is het een blijvend of een tijdelijk iets?

De influencer wereld. Is het een blijvend of een tijdelijk iets?

Influencers, de influencer wereld. Ze komen overal vandaan. Maar is dit iets blijvends of iets tijdelijks?

Dat is wel lastig te voorspellen. Al is bloggen uit (zeggen ze, wij vinden van niet!;)). Het verschil met bloggers en Instagrammers is namelijk dat de content op blogs altijd kan blijven staan en dus altijd weer gelezen kan worden en gevonden kan worden in Google. Helemaal als de site goede SEO heeft en dus goed gevonden wordt in Google.

Terwijl Instagram meestal een eenmalige post is en meestal na die ene post wordt er niet meer na gekeken. Het beïnvloed dus eenmalig veel mensen, maar daarna verwatert de post en verdwijnt de post in de feed van de influencer. Samenwerkingen met goede bloggers of online magazines kunnen dus voordelen hebben.

Maar dan terug naar de vraag. De influencer wereld: is het iets tijdelijks of is het een blijvend iets?

Wij denken dat het iets tijdelijks is, maar zich nog wel lang zal voortzetten. Wel vind er steeds meer een verschuiving plaats van bloggers naar Instagram, Youtube en Tiktok.

Maar: wij hebben zo,n gevoel dat er nog een nieuw platform in aankomst is die het gaat overnemen van alle andere platformen. Maar wat het gaat zijn en wanneer dat gaat zijn, nog geen idee. We zijn erg benieuwd wat de volgende toekomsttrend is.

De wereld van influencers: wij zijn benieuwd welk platform het gaat overnemen van YouTube, Instagram en Tiktok.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments