HomeWritingDe leukste creatieve bloggers die je moet kennen.

De leukste creatieve bloggers die je moet kennen.

Wij houden van creatieve mensen en creatief kan natuurlijk op vele manieren. Creativiteit is een breed fenomeen en creatieve mensen zijn bijzondere mensen. Lees hier meer daarover.

Een van deze manieren is bloggen. Je creativiteit laten zien op een blog. Jouw ideeën met andere mensen delen.

Wij zetten graag creatieve mensen in de spotlight, gewoon omdat ze het verdienen om gezien te worden met hun kunst.

Hier 3 creatieve bloggers die je gewoon even moet checken:

1.Nobody Else

Een blog vol met creativiteit. Met vilt, (haak)naald en draad en kralen weet Els de mooiste dingen te maken. Els is haar creatieve blog begonnen in 2014. De belangrijkste reden om met haar blog te beginnen was, omdat ze graag haar enthousiasme deelt op het gebied van knutselen, freubelen, vormgeven en fotograferen en dat zie je ook wel terug op haar blog. Erg creatief allemaal, check it out!

2. A cup of Life

A Cup of Life is een Nederlandse lifestyleblog die probeert het leven kleur te geven. Met inspiratie en DIY-projecten neemt de eigenaresse van dit blog, Shifra je mee in haar creatieve wereld. Ze plaatst elke dag een nieuwe post met een vrolijke, inspirerende en positieve inhoud. Ze is erg creatief. Een aanrader!

3. Chickslovefood

Creatief in de keuken kan natuurlijk ook en dit is een creatief professioneel blog food blog die je moet gewoon kennen. Doe er inspiratie op voor jouw keuken. De lekkerste én makkelijkste no non-sense recepten voor iedere dag! Het blog wordt gerund door 2 dames en is inmiddels een groot succes.

Verder moet ik eerlijk zeggen dat veel blogs op elkaar lijken en ik mis dan ook soms een stukje originaliteit en echt creativiteit. Zeker in het ontwerp van de website. Ik denk dat veel mensen niet echt een business van hun blog willen maken en het daarom simpel houden wat ik erg zonde vindt, want het kan namelijk wel: een business van je blog maken.

Ben je nou geïnspireerd en wil jij ook graag je eigen creativiteit kwijt en jouw ideeën delen met anderen? Begin dan vandaag nog met bloggen, doe het wel professioneel;) Stand out from the crowd! Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments