HomeWritingDe leukste reisbloggers om te volgen. Leeshethier!

De leukste reisbloggers om te volgen. Leeshethier!

Nu de wereld weer heel voorzichtig open gaat kunnen we weer plannen maken om op reis te gaan. En wat is er leuker dan voorpret? De leukste reisblogs bekijken en plannen maken. Hou jij van reizen en hou je daarnaast ook van schrijven en fotografie? Dan is een reisblog misschien ook wel wat voor jou. Lees hier meer! Het is echt mogelijk om van reizen jouw passie en werk te maken. Maar kom wel echt met iets origineels en werk hard aan je blog en social media!

Hier 3 leuke reisblogs die je moet gewoon moet checken:

1.Travelalut.nl

Op dit reisblog van Maaike vind je tal van handige reistips en reisgidsen voor verschillende steden, nationale parken en gebieden, zowel binnen Europa als daarbuiten. Een erg uitgebreid inspirerend blog. De website staat vol met mooie reisfoto’s. Naar aanleiding van haar wereldreis heeft ze een zeer uitgebreid e-book geschreven over het voorbereiden en plannen van een wereldreis. Travelalut: een aanrader!

2.Explorista.nl

Always exploring: dat kennen wij! Always hungry for more to explore;) Explorista is hét reisplatform voor vrouwen die van reizen houden. Of je nu van stedentrips in Europa houdt, een roadtrip door de Verenigde Staten plant, of droomt van een avontuurlijke rondreis in Azië: in de handige reisgidsjes op de site lees je de beste tips, inspiratie en reisroutes om jouw reisdromen waar te maken. Milou is haar blog in 2013 begonnen en het is een inmiddels een groot platform. Ze heeft meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand en trekt dus een groot publiek. Ze heeft vele samenwerkingen met merken en bedrijven. Lekker bezig Milou!

3.Whereshegoes.nl

De eigenaresse van dit blog, Kirsten is gek op reizen, schrijven én fotografie. Where She Goes is een reisblog voor iedereen die van reizen en natuur houdt. Op deze website vind je artikelen over diverse bestemmingen in binnen- en buitenland en over de leukste manieren om een regio te ontdekken. Ook vindt je alles hier terug over kamperen en kleinschalige en bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Een inspirerend leuk blog!

De leukste reisbloggers? deze dus! Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer leuke!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments