HomeInfluencersDe meest populaire Instagrammers in Nederland in 2024

De meest populaire Instagrammers in Nederland in 2024

De meeste populaire Instagrammers in Nederland in 2024. Benieuwd?

Instagram is nog steeds trending en er komen steeds meer influencers bij. Maar er zijn een paar Nederlandse influencers die miljoenen volgers hebben.Dit hebben ze natuurlijk niet in 1 dag voor elkaar gekregen. Sommige hebben hier hard voor gewerkt (en zijn er vanaf het begin bij) en plaatsen elke dag nieuwe posts.

Populaire Instagram accounts van Nederland in 2024:

1.Negin Mirsalehi (influencer en businesswoman)

Deze dame is niet alleen een succesvolle influencer, maar ook een businesswoman. Haar merk Gisou Hair wordt regelmatig gepromoot op haar Insta profiel en is inmiddels een miljoenenbedrijf. Naast haar Instagram pagina heeft Negin Mirsalehi ook haar eigen website/blog, waar ze al haar fashion en style ideeën met haar volgers bespreekt. Ze heeft meer dan 6 miljoen volgers op de gram. Benieuwd naar het vermogen van deze powervrouw? Lees dit dan eens.

2.Romee Strijd (model)

Romee Strijd moet je vast wel kennen. Het topmodel en gezicht van Victoria Secret. Daarnaast werkt ze ook nog als model voor wereldberoemde merken als Alexander McQueen, Michael Kors en H&M. Romee Strijd heeft 7 miljoen volgers en is een plaatje op de gram.

3.Nikkie de Jager (influencer/make-up artiest)

Deze powervrouw moet je toch wel kennen. Nikkie de Jager liet een jaar geleden nog een boel mondjes open vallen toen ze uit de kast kwam als transgender, omdat ze geboren is als jongen. Inmiddels is ze de bekendste Nederlandstalige YouTuber. Ze werkt samen met Iggy Azalea en Kim Kardashian en ook op Instagram is ze razend populair. Ze heeft meer dan 14 miljoen volgers. Benieuwd naar het vermogen van deze dame? Bekijk dit dan eens.

4.Martin Garrix (DJ)

Martin Garrix is een internationaal succes. Zijn bizarre shows overal ter wereld, wat hij meemaakt tijdens het reizen, maar ook wat hij doet met zijn familie of vrienden. Dit alles zie je terug op de gram. Hij heeft meer dan 15 miljoen volgers.

Ben jij nou benieuwd naar de meeste gevolgde Instagram accounts wereldwijd? Bekijk dit artikel dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments