HomeMusicDe Nederlands-Pakistaanse zanger Sama Blake is terug met zijn gloednieuwe track 'Cyclone'

De Nederlands-Pakistaanse zanger Sama Blake is terug met zijn gloednieuwe track ‘Cyclone’

Talent dat je moet kennen! Lees gauw verder.

Sama Blake’s ‘Cyclone’ is nu uit en te beluisteren via alle streaming portals

Ben jij klaar voor een knaller? Leun achterover en geniet van Sama Blake’s gloednieuwe single ‘Cyclone’. Het nummer ‘Cyclone’ gaat over een mooie vrouw die je hart doet stoppen als ze danst. De overweldigende gevoelens die je ervaart bij het zien van haar schoonheid en bewegingen kunnen aanvoelen als een cycloon van emoties.

Na zijn laatste release ‘Naach With Me’ verbleef Sama enige tijd in zijn thuisland Pakistan. Terug in Nederland zat de zanger boordevol inspiratie en ideeën voor nieuwe tracks en sprong meteen de studio in om ‘Cyclone’ te maken en meerdere andere tracks die nog moeten komen. Voor deze knaller sloeg Sama de handen ineen met hitproducer Shafique Roman. De twee werkten in het verleden al samen op Sama’s vorige release ‘Naach With Me’.

Over de samenwerking met Shafique Roman zegt Sama het volgende: “Shafique begrijpt mijn visie en de muzikale doelen die ik wil bereiken heel goed. We werken heel goed samen en we hebben een geweldige sfeer in de studio!”

Over Sam Blake

Sama Blake is een Nederlands-Pakistaanse zanger die vooral bekend staat om zijn carrière in de Nederlandse muziekindustrie. In 2003 ontdekte hij voor het eerst Punjabi-muziek en wijdde hij zijn carrière eraan. Hij brak in 2012 voor door met het nummer ‘Sniper’. Tegenwoordig stort hij zich fulltime op muziek en genereert hij miljoenen streams met hits als ‘Peng’ en ‘Perfect Scene’.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments