HomeMusicJinho 9 & Katnuf brengen nieuwe single "zonder jou" uit.

Jinho 9 & Katnuf brengen nieuwe single “zonder jou” uit.

Jinho 9 en KATNUF slaan de handen ineen voor hun nieuwste samenwerking. ‘Zonder Jou’ is een liefdesnummer over de realisatie dat je niet zonder je geliefde kan. Ter promotie van de track heeft het duo een Blind Dates serie gemaakt voor TikTok.

Jinho 9 is een van de leading artists in de wave van opkomende Belgische supersterren. Deze track brengt Jinho dichterbij zijn doel om een allround artiest te zijn, die zowel vermakelijke liedjes als serieuze, meer persoonlijke nummers kan maken.

Beide artiesten hebben veel succes gehad het afgelopen jaar. Jinho 9 scoorde zijn eerste succes met ‘Interessant’, een track met Bizzey, Jeriel en KATNUF die inmiddels goud is in België. Zijn single ‘Blind Op Zoek (Trapagas)’ is platina in Nederland en goud in België en steeg door naar #1 in de Nederlandse Spotify charts. KATNUF zijn hit ‘Van Mij Zijn’ is met inmiddels meer dan 30 miljoen streams ook platina in Nederland en België. 

“Dit was het perfecte moment om weer samen een track te droppen, aangezien we allebei net op #1 hebben gestaan in de Spotify charts.” – Jinho 9

Bekijk de clip hier.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments