HomeMusic‘Dit is wie ik écht ben’: afro-R&B zangeres Nana Fofie komt met...

‘Dit is wie ik écht ben’: afro-R&B zangeres Nana Fofie komt met nieuwe EP en concert in Paradiso

Goed nieuws voor liefhebbers van afro-R&B: de Nederlands-Ghanese zangeres Nana Fofie komt deze zomer met een nieuwe EP ‘Life Is Better Now’ én een headline concert in Paradiso. De immidels 28-jarige artiest, die recentelijk is getekend bij het label van Nicki Minaj, heeft in de afgelopen jaren met haar authentieke stem en onvermoeibare toewijding aan muziek al een grote internationale fanbase op weten te bouwen. Nu is het tijd om haar eigen identiteit als artiest nog beter te bepalen en de wereld te laten zien wie Nana Fofie écht is. Op 1 september zal Nana’s nieuwe EP ’Life Is Better Now’ verschijnen, en op 21 september pakt ze in samenwerking met CreativeByNature groots uit tijdens haar concert in Paradiso.

Nieuwe fase

Hoewel de EP niet Nana’s eerste project is, symboliseert het wel een nieuwe fase in haar carrière. De zangeres brak door in 2017 met haar afro-R&B mashups en heeft sindsdien al vele nummers uitgebracht, maar toch nam ze de tijd om na dit initiële succes haar geluid en identiteit als artiest nog meer te verfijnen. Het resultaat van deze zoektocht presenteert ze aan het einde van de zomer. De soulvolle afro-R&B EP neemt je mee in de belevingswereld van Nana, waarbij ze je meeneemt in een verhaal vol ups en downs over de effecten van heartbreak en het terugvinden van jezelf. Volgens de zangeres liggen alle nummers dicht bij haar hart en is ze ontzettend enthousiast om dit met de rest van de wereld te delen op 1 september. Nana: “Deze EP is mijn eerste officiële project, waar ik ook echt mijn hart en ziel in heb gestopt. Ik heb lang de tijd genomen om te kijken wie ik echt ben en wat mijn sound is, en met de EP die eraan komt laat ik mijn identiteit als artiest zien. Voor mijn gevoel is dit het begin van een hele nieuwe era.”

Persoonlijke ervaring
Om haar EP te vieren, staat Nana op 21 september met live band in Paradiso. Hiermee wil ze niet alleen laten zien wie Nana Fofie is, maar bewijst ze ook dat ze live net zo bijzonder is als in de studio. Een persoonlijke ervaring om bij te lachen, te huilen, maar vooral ook te dansen: “Je wordt meegezogen in een verhaal, je gaat door verschillende fases met mij. Blij, verdrietig, alles.” Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met CreativeByNature, die met hun uitgebreide expertise in marketing en eventorganisatie de show en de EP bij een zo breed mogelijk publiek promoten. Voor iedereen die van afro-R&B houdt, maar ook voor alle mensen die Nana beter willen leren kennen is dit the place to be in september. Tickets voor haar show in Paradiso bestel je hier.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments