HomeMusicDJ Outsiders kondigt ‘Het Slechtste Idee Van Nederland’ aan! Like what is dat?

DJ Outsiders kondigt ‘Het Slechtste Idee Van Nederland’ aan! Like what is dat?

Vandaag kondigt Cem Araci, bij de meeste beter bekend als de DJ Outsiders, naar eigen zeggen het slechtste idee van Nederland aan.
Of stiekem een goed idee?

Namelijk, zijn eigen avond in Rotterdam Ahoy in samenwerking met B2S. De DJ, die bij menig feestganger in Nederland bekend staat om zijn explosieve energie en uitbundige performance, kan niet wachten om op 11 februari als eerste artiest een concert te organiseren de nieuwe RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Voor Outsiders, die jaarlijks de hele wereld over vliegt om voor duizenden uitzinnige fans te draaien en samenwerkingen heeft met de grootste Nederlandse artiesten, zoals Django Wagner, Snelle, John West, The Partysquad, JeBroer, Paul Elstak en Anita Doth wordt dit een van zijn meest bijzondere avonden. Voor het eerst in zijn carrière, geeft hij een eigen show van dit formaat. Met ‘Avondje Outsiders’ is hij dan ook van plan ALLES uit te kast te halen. EXPECT THE UNEXPECTED en laat je door Outsiders en zijn gastartiesten meevoeren in een avond vol hits uit verschillende tijdperken en muziekstijlen. 
 
De Haagse DJ, die dit jaar bijna 300 shows doet, is een graag geziene gast op de allergrootste evenementen. Op Tomorrowland, Defqon.1, Mysteryland, Decibel Outdoor en andere grote festivals is Outsiders is aanwezig. Maar niet alleen binnen Europa kennen ze Outsiders, ook in delen van Azië en in de jungles van Zuid-Amerika genieten mensen van zijn muziek, wat ook terug te zien is in zijn streamingcijfers. Met meer dan 204 miljoen totale streams en meer dan 1.4 miljoen maandelijkse luisteraars is hij één van meest beluisterde artiesten in zijn genre. Daarnaast staan er regelmatig collega muzikanten in de rij voor een samenwerking met Araci, wat resulteert in de meerdere hits die hij op zijn naam heeft staan. Op 11 februari 2023 neemt Outsiders je mee tijdens een avond vol verrassing, spektakel en magie. Met gastoptredens van de grootste artiesten, van volkszangers tot rappers, zullen alle hits uit het repertoire van Outsiders voorbijkomen. 
 
Outsiders: “Ik kijk er naar uit om als eerste artiest een concert in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy, er samen met mijn fans een onvergetelijke avond van te maken!”
 
Reguliere ticketverkoop start a.s. donderdag 13 oktober om 19:00! 
 
Informatie:
Event: Avondje Outsiders (18+)
Datum: 11 februari 2023
Tijd: 22.00-06.30u
Locatie: Rotterdam Ahoy
Tickets: www.avondjeoutsiders.nl en www.b2s.nl

Over Outsiders

Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de welbekende Nederlandse harddance scene.  

Sinds zijn 12e leerde Cem al op de ouderwetse manier draaien: gewapend met vinylplaten brak hij de tent af bij clubs en feesten door heel Nederland. In 2008 begon Outsiders als een duo, waarna Murat Meijer in 2014 het duo verliet. Cem droeg de naam solo door en dat loonde. Hij ontving drie gouden platen en een platina plaat met hardstyle. Zijn interesse gaat verder dan alleen dance en hardstyle en is naar zeggen nog nooit een stijl tegengekomen die hij niet leuk vindt. “Wanneer ik op vakantie ben, neem ik altijd een lokale CD mee terug.” 
 
“Muziek is kunst. Iemand heeft er tijd en moeite in gestoken.”
 
Outsiders blijft pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer spannende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de grootste hardstyle en EDM Dj’s van het moment. Hij werkt niet toe naar specifieke doelen, maar stilzitten doet hij niet aan. Outsiders bevindt zich altijd wel midden in een creatief proces. “Zolang ik doe waar ik van hou, zal het zich verspreiden naar mijn fans en mijn publiek. Je zult doelen bereiken waarvan je niet eens wist dat je ze had.”
 
Moeten we nog meer zeggen? Outsiders geeft vol gas en is een aanwinst voor elk evenement. Als je maar een feestje wilt bouwen. Als je naar zijn vloer verbindende sets luistert, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus wees er klaar voor: Outsiders komt jullie kant op!
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments