HomeUncategorizedEerste Nederlandse Apple Music Home Sessions met Naaz is vanaf 28 april...

Eerste Nederlandse Apple Music Home Sessions met Naaz is vanaf 28 april te beluisteren via Apple Music

Apple Music Home Sessions is al een aantal jaar een groot succes in diverse landen en komt nu eindelijk met een Nederlandse variant. De eerste Nederlandse Apple Music Home Sessions is met niemand minder dan Naaz, een artieste pure sang! Naaz bracht eerder dit jaar haar nieuwe album ‘Never Have I Ever’ uit, waarvoor zij lovende recensies ontving en geeft de luisteraars van haar Home Sessions een unieke ervaring, dankzij haar uitzonderlijke sound en song keuze.

Het idee voor de Home Sessions ontstond tijdens de lockdown in 2020 en was bedoeld om artiesten uit te dagen om vanuit huis op te treden en hun eigen kenmerkende nummers opnieuw uit te vinden, plus doordachte covers op te nemen. Geen sjieke studio’s, vaak geen bandleden: gewoon buitengewoon talent en briljante liedjes.

Artiesten van over de hele wereld gingen Naaz voor, zo hebben onder andere Rita Ora, Moby, Liam Gallagher en Ellie Goulding een Apple Music Home Sessions opgenomen. Ontdek HIER de volledige verzameling Apple Music Home Sessions.

Naaz zingt tijdens haar Apple Music Home Sessions een akoestische versie van haar eigen nummer ‘Azadi’ en brengt een unieke vertolking van ‘L’enfer’, het nummer van Stromae. Met haar ongeëvenaarde versie van het nummer wil de artiest een hulde aan Stromae’s uitzonderlijke songwriting, maar ook aan Stromae als persoon, artiest en collega brengen.

Naaz zegt het volgende over haar Home Sessions: “Ik heb het nummer ‘L’Enfer’ van Stromae gekozen als hommage en dank! De moed en dapperheid die Stromae uitstraalt niet alleen in zijn muziek, maar ook in zijn daden, werken voor mij helend en inspirerend. Toen hij een aantal jaar geleden uit de muziekindustrie vertrok omwille van zijn mentale gezondheid, gaf dat mij als artiest de bevestiging dat ‘kunst & muziek maken’ een vorm van  ‘zijn’ is, en niet alleen een beroep. Met zijn open teksten en eigenzinnige keuze om in zijn moedertaal te zingen, inspireerde Stromae me om in het Koerdisch te schrijven”. Ze vervolgt: “Ik heb, samen met mijn ouders, mijn versie van  ‘L’Enfer’ deels vertaald naar ook mijn moedertaal. Ikzelf heb ook jaren in de knoop gezeten met mijn mentale gezondheid, onze gelijkenissen daarin geven mij veel moed en de kracht om door te gaan”. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments