HomeMusicF1rstman brengt ‘Yaar Ki Shaadi’ uit Single is tweede nummer van de...

F1rstman brengt ‘Yaar Ki Shaadi’ uit Single is tweede nummer van de aankomende EP

Eerder deze maand bracht de populaire Nederlands-Pakistaanse artiest F1rstman het romantische nummer ‘Kabool Na’ uit. ‘Kabool Na’ is het eerste nummer van zijn tweede EP die deel uitmaakt van een reeks EP’s die hij over twee jaar uitbrengt. Nu, drie weken later is het tijd voor het tweede nummer ‘Yaar Ki Shaadi’, een opbeurend nummer dat benadrukt wat er gebeurt als het feest losbarst tijdens de bruiloft. ‘Yaar Ki Shaadi’ gaat over de shenanigans die buiten de bruiloften plaatsvinden en voornamelijk in het geheim op de parkeerplaats. Waarom staan er mensen buiten rondom de kofferbak van die specifieke auto’s terwijl het gezelschap binnen feest viert? Met de release van Yaar Ki Shaadi is het geen geheim meer!

‘Yaar Ki Shaadi’ is vanaf 3 november beschikbaar via alle streamingplatforms

De aanstekelijke beat voor ‘Yaar Ki Shaadi’ is gecreëerd door F1rstman’s go-to producer Shafique Roman en zorgt ervoor dat je wilt dansen zodra de eerste noot klinkt en je de stem van F1rstman door je speakers hoort. Dit is het perfecte nummer voor de bruiloft van je beste vriend. Bij een nummer als dit hoort een feestelijke videoclip, dus voor deze video heeft F1rstman de hulp ingeroepen van een breed scala aan influencers en bedrijven binnen de Nederlandse Desi-scene om er één grote Desi-knaller van te maken! Houdt F1rstman’s socials in de gaten voor de release van de video.

Vier EP’s in twee jaar

De komende twee jaar neemt F1rstman je mee op een reis van element naar element, van plek naar plek, van sfeer naar sfeer en van golf naar golf. Het concept ontstond na een van de schrijverskampen van F1rstman eind 2022, waar ze zoveel geweldige muziek creëerden. Om elk nummer de bekendheid te geven die het verdient, bedacht F1rstman een releaseplan voor twee jaar. De artiest bracht in juni van dit jaar al ‘Grounded’ uit en werkt toe naar de release van de tweede EP later dit jaar. De andere twee EP’s verschijnen in 2024. De EP’s zijn gekoppeld aan de vier natuurelementen Aarde, Water, Lucht en Vuur en zullen allemaal bestaan uit zes nummers en twee muziekvideo’s. Elk element vertegenwoordigt een ander geluid, sfeer, seizoen en bestemming.

Over F1stman

De 31-jarige F1rstman, echte naam Hassan Syed, groeide op in Den Haag, Nederland, maar werd geboren in Lahore, Pakistan. Zijn roots zijn duidelijk terug te horen in zijn muziek.

Hij groeide op met Bollywood-muziek, voegde de Arabische melodielijnen en invloeden toe die hij kende uit shisha-lounges en de kawali- en soefi-muziek die zijn vader thuis speelde en mixte deze in de studio met westerse hiphop- en R&B-invloeden. “Het is een helder, open geluid op stevige beats die actueel zijn en wereldwijd energie vrijgeven. Het is het geluid van nu. De internationale Bollywood-scene had dringend behoefte aan zo’n moderne upgrade”.

 

Met meer dan 300 miljoen streams, 500 miljoen views en 30 multi-platina platen heeft F1rstman bewezen een van de meest succesvolle onafhankelijke artiesten van Nederland te zijn die het beste van twee werelden combineert. Zijn verfrissende, aanstekelijke en genre-overstijgende geluid wordt inmiddels wereldwijd nagebootst. Hij trad op op grote festivals in Groot-Brittannië en Scandinavië en ontving eind 2019 prijzen voor Best Breakthrough Act en Best Collaboration tijdens de BritAsia Awards in Londen.

F1rstman zal zijn internationale pad voortzetten en zoals hij zegt: “Om een glimlach te geven en een glimlach te creëren, over de hele wereld”.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments