HomeMusicMeryn sluit met indrukwekkende en persoonlijke single ‘Dancing While Destroyed’ donkere periode...

Meryn sluit met indrukwekkende en persoonlijke single ‘Dancing While Destroyed’ donkere periode in zijn leven af

Eens in de zoveel tijd komt er een artiest voorbij die de hele industrie omverblaast. Meryn is zo’n artiest! Het nieuwste lid van de ROQ ’N Rolla familie ademt muzikaliteit. Het aan het conservatorium afgestudeerde multitalent zingt, produceert, speelt zelf zijn instrumenten in en schrijft zijn eigen teksten. Dit is allemaal terug te horen op zijn persoonlijke debuutsingel ‘Dancing While Destroyed’. Met het uitbrengen van dit nummer markeert Meryn een keerpunt in zowel zijn carrière als privéleven.

Met ‘Dancing While Destroyed’ geeft Meryn meteen zijn visitekaartje af en rekent hij af met zijn eigen demonen. In het zeer persoonlijke nummer schuwt Meryn moeilijke onderwerpen niet en is hij pijnlijk eerlijk over zijn eigen strijd met zijn verslavingen en de gevolgen daarvan. De track is tot stand gekomen een maand nadat hij een overdosis had genomen, een moment wat de jonge artiest zelf omschrijft als rock bottom. Terwijl zijn lichaam nog aan het bijkomen was van de enorme klap, zat Meryn dag en nacht opgesloten in zijn studio, alleen met zichzelf en zijn depressieve gedachtes. Hij kreeg het voor elkaar om huilend de tekst in te zingen en zijn frustratie en woede om niet alleen zijn eigen situatie maar ook de wereld om hem heen perfect te verwoorden. Mede dankzij zijn muziek kon Meryn zich herpakken en weer van het leven genieten. Nu is hij er klaar voor dit met de rest van de wereld te delen.

Dit is de eerste song die ik ooit heb geschreven waarbij ik vertel over wat ik zelf voel en ervaar. Daarvoor durfde ik dat nooit maar ik moest dit nummer schrijven. Ik moest iets met deze woede” aldus Meryn. Hij vervolgt: “Ik weet dat andere mensen de wanhoop die in dit liedje zit ook kunnen herkennen, ik hoop dat ze zich erin kunnen vinden en het hen raakt. Het is een opstapeling van alles wat beangstigend is.”

Over Meryn
Stap in de wereld van Meryn, een geweldig muzikaal talent moeiteloos een scala aan instrumenten beheerst, ingewikkelde verhalen door zijn teksten weeft en zang levert die het hart raakt. Zijn muziek is een ongefilterde uitdrukking van oprechte emotie en nodigt luisteraars uit op een diep persoonlijke reis. Meryn’s toewijding aan zijn vak is voelbaar terwijl hij zijn ziel in elke compositie giet, waardoor een sonisch landschap ontstaat dat op een diep niveau resoneert. Zijn werk demonstreert de kracht van kwetsbaarheid en biedt een authentieke weerspiegeling van de menselijke ervaring. Door zijn suggestieve melodieën, Meryn nodigt je uit om troost te vinden, verbindingen op te bouwen en een transformerende muzikale odyssee te beginnen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments