HomeMusicFamke Louise tekent bij ROQ 'N Rolla Music

Famke Louise tekent bij ROQ ‘N Rolla Music

Of ze nou talent heeft of niet ze flikt het toch weer en is terug met haar muziek. Wij zijn niet zo,n fan van deze dame, maar he jij misschien wel. Lees dus gauw verder.

ROQ ‘N Rolla Music trapt het nieuwe jaar af met een veelbelovende samenwerking: Famke Louise maakt vanaf nu deel uit van de ROQ ‘N Rolla family. Het platenlabel heeft zich in de afgelopen jaren bewezen voor het ontdekken en begeleiden van artiesten met een origineel, verrassend en out of box sound. Famke Louise stond niet alleen met tracks als ‘VROOM’ en ‘Op Me Monnie’ in de Nederlandse hitlijsten maar is ook uitgegroeid tot rolmodel en TV personality. Met het behalen van meerdere gouden platen, samenwerkingen met bekende artiesten zoals Ronnie Flex, meer dan 100 miljoen streams, een eigen documentaire evenals een eigen tv-programma is Famke Louise een echt trendsetter van deze tijd. Op 13 januari brengt de zangeres ‘In Het Donker’ uit, de eerste single samen met ROQ ‘N Rolla Music.

‘Ik heb gekozen voor roq ‘n rolla omdat we vanaf de eerste ontmoeting al een super goede klik hadden. We liggen op één lijn en daarom wil ik dit avontuur met ze aangaan. Ik heb er zin in! 

Dansen in het donker het liedje waardoor ik overal weer helemaal zin in heb. Het staat in het teken van de liefde en dat is iets moois. Ik heb veel liefde gekregen van de twee belangrijkste mannen in m’n leven en daarom draag ik dit lied op aan hen.’ – Famke Louise

Na zich 2 jaar terug getrokken te hebben om zich volledig op haar gezin te kunnen focussen is Famke Louise terug met nieuwe energie, nieuwe muziek en een nieuwe sound. De samenwerking met ROQ ‘N Rolla Music belooft veel hoogtepunten in het nieuwe jaar. Mahi Khalesi, label director en toekomstig A&R manager, kijkt uit naar de gemeenschappelijke plannen: “De motivatie en het enthousiasme van Famke gaven mij weer energie om met haar aan de slag te gaan. We hebben hard gewerkt om haar in een positief muzikaal nieuw jasje te stoppen en staan klaar om te knallen in het nieuwe jaar”. De sterke personality en vastberadenheid van Famke past perfect binnen het repertoire van ROQ ‘N Rolla Music. Linda Gommers, creative director, heeft al eerder met Famke samengewerkt en is enthousiast over de verandering die ze gezamenlijk teweeg willen brengen: “Ik ben blij dat onze paden weer gekruist zijn, dat onze krachten weer worden gebundeld, met zijn allen vormen wij een echt power team. Ik geloof echt in Famke, ze is enorm gegroeid als persoon en als artiest en dat is echt mooi om te zien. We zijn klaar om dit te laten zien”. ‘In Het Donker’ is de eerste single die Famke Louise onder het label uitbrengt. De track zal vanaf 13 januari overal te beluisteren zijn en wordt met een exclusieve release party gevierd.

Over Famke Louise
Famke Louise bereikte haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar eerste single Op me Monnie. Deze monsterhit verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube en was het opstapje van haar muzikale carrière. Inmiddels is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon. Haar singleFan samen met Ronnie Flex behaalde 1 miljoen streams binnen één dag en werd bekroond met de platina status. Met het nummer Wine Slow, in samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Idaly, behaalde ze meer dan 40 miljoen streams. Naast meerdere gouden en platina platen ontving de zangeres diverse awards waaronder de FunX Music Award voor Artist of the year, de Hashtag Award voor beste muziekvideo en de VEED Award voor Beste Muziek Youtuber. Maandelijks luisteren maar liefst meer dan 200 duizend luisteraars naar haar herkenbare en aanstekelijke sound. Naast de tweedelige documentaire over haar eigen leven op Vidoeland was Famke Louise ook op tv te zien in haar eigen reality show.  

Over ROQ ’N Rolla Music
ROQ ‘N Rolla Music is een independent platenmaatschappij gevestigd te Amsterdam, deze is opgericht in 2015 door Babek Arjang Far en Timothy Kimman (Jebroer). Het label vertegenwoordigd artiesten zoals: Jebroer, Snelle, Famke Louise, RBDJAN, Piet Junior en is de thuisbasis voor Nouveau Riche Music & BAD MANOR Records. Met hun passie voor unieke en out-of-the-box geluid, staat het label voor artiesten die durven te doen die anderen niet zouden doen. Controversieel, maar toch commercieel heeft ROQ ‘N Rolla inmiddels bewezen met meer dan 1 miljard streams en meer dan 50 multi awards dat zij staan voor succesvolle muziek. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments