HomeLifeFor once and for all: wat is Life of an Artist nou...

For once and for all: wat is Life of an Artist nou precies?

Life of an Artist: wat is het nou precies? Waar gaat het over? Is het een persoonlijk blog of is het een online magazine? Ik zie ook influencers voorbij komen, zijn dat dan ook artiesten? Wat is dit? 

Is dit ongekend uniek en creatief? Misschien wel ja. 

Life of an Artist is ontstaan als een concept in het Engels. De “broke” and creative Life of an Artist, of a creative girl met veel goede ideeen, maar die niet helemaal tot zijn recht kwamen. Bloggen was altijd iets voor mij (iammandyb) en ik ben erg creatief. Schrijven en brainstormen zijn mijn grote passies. Ik begon in het Engels en ben later toch overgegaan op het Nederlands. Inmiddels heb ik ook Engelse blogs zoals ,maar ik dacht ik begin klein. Een Engelse naam, maar een Nederlands concept met Nederlandse content. Dit concept willen we uiteindelijk ook in het Engels launchen, maar hier voor zoeken we eigenlijk een businesspartner of investeerders. 

Inmiddels is het een breed concept geworden met niet alleen blogs over bloggen en schrijven, maar ook topics zoals influencers, fashion, beauty, art & design en uiteraard Life. Het weerspiegelt een deel van mijn leven, hoe ik ben en wat mij interesseert, wat iemand creatief maakt, of creatief zijn moeilijk is, hoe je doorbreekt met je talent, maar het is ook bedoelt om eigenlijk andere in de spotlights te zetten. Leuke beauty blogs, leuke beauty vlogs, leuke inspirerende reisbloggers, leuke Tiktokkers, maar denk ook aan rapartiesten die nu trending zijn en de spotlights verdienen. Er is zoveel talent in Nederland, maar veel talent komt niet tot zijn recht en wordt niet gezien. Het zijn altijd dezelfde namen in de media en daar wilde we verandering in brengen. Een platform voor ook nieuw talent. Een platform waar je je thuis voelt als creatieveling. Inmiddels verzorgen we dus voor vele talenten, artiesten en creatievelingen de PR in de media. 

Hoe langer je bezig bent met bloggen, hoe bekender je wordt in Internet/google land en dan kom je dus ook op andere ideeën, zoals bijvoorbeeld het vermogen van jouw favoriete influencers en artiesten. Wat natuurlijk weer voor veel bezoekers zorgt en uiteindelijk wil je als online blog/magazine veel bezoekers. Een mijlpaal is toch wel 100.000 bezoekers per maand, maar zo ver zijn we nog lang niet. We keep going!

Het is eigenlijk originaliteit On top en anders dan alle andere blogs. Een mix van een personal blog en een online magazine met bredere onderwerpen.

Klein beginnen, maar groot denken! dus wie weet komt artistheat.com toch nog…dan maar alleen..

Life of an Artist: where art & design, meets fashion, beauty, writing, rap music and LIFE. of course: het leven van een creatieveling. Want is dat nou eigenlijk moeilijk? Creatief zijn?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments