HomeMusicFrans Bauer en Ammar maken ontroerend levenslied over vriendschap

Frans Bauer en Ammar maken ontroerend levenslied over vriendschap

Vrienden Frans Bauer en Ammar brengen vandaag een prachtig levenslied over ware vriendschap uit. De twee zongen het nummer ‘Een Vriend’ al tijdens de Tv-uitzending van Frans Bauer & Sieneke In Concert op AVROTROS.  De reacties hierop waren zo positief dat het tweetal besloot het nummer ook uit te brengen op de streamingportals. ‘Een Vriend’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te luisteren.

Frans was vol lof over Ammar in Frans Bauer & Sieneke in Concert: “Wat ben ik toch een ongelooflijk grote fan van deze man. Ik vind Ammar het allergrootste talent wat op dit moment op vaderlandse bodem rondloopt als je praat over het Nederlandse levenslied. Dat vertolkt hij zo geweldig. Ik zie Ammar ook als echt als vriend! Hij mag mij, als hij er een keer doorheen zit, om vier uur ‘s nachts gewoon bellen!”

Voor Ammar was het een hele eer om samen met Frans een nummer te maken, want hij groeide op met de liedjes van de populaire volkszanger. Ammar zegt hierover: ‘Dit is voor mij een jongensdroom die uitkomt! Alles aan Frans Bauer klopt gewoon. Hij is zo’n legende en vanaf het moment dat ik hem ontmoette was hij zo ontzettend aardig voor mij. Ik ben er trots op dat ik hem mijn vriend mag noemen en dat we dit nummer nu samen hebben ingezongen.’

Frans Bauer geldt als één van de meest succesvolle artiesten met zijn eigentijdse versie van het levenslied. Iedereen kent klassiekers als ‘Heb Je Even Voor Mij’ en ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’. Ammar scoorde hits met ‘Turk Uit De Kroeg’ (6,6 miljoen streams) en met ‘De Laatste’ met Snelle, die maar liefst 11 miljoen keer werd beluisterd. Vanaf december is hij te zien in het populaire Tv-programma ‘Maestro’.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments