HomeMusicTheresia Serena is klaar om Nederland te veroveren met haar tweede catchy...

Theresia Serena is klaar om Nederland te veroveren met haar tweede catchy single ‘Sinner’

Een maand na haar debuutsingle ‘Valley Of The Dolls’ is multitalent Theresia Serena terug met een gloednieuwe knaller. ‘Sinner’ is een heerlijke dansbare catchy track, die je mede door Theresia’s zelfgeschreven lyrics en haar krachtige stem de komende tijd blijft meeneuriën.

Net als bij ‘Valley Of The Dolls’ is ‘Sinner’ een samenwerking tussen de zangeres en producer duo CAPSLOCKED. Zij werkten eerder samen met grote namen zoals Sevn Alias, F1rstman en Kempi en verzorgen nu de beats voor rising star Theresia Serena. ‘Sinner’ is ontstaan toen ze met z’n drieën in de studio zaten en CAPSLOCKED een deel van de beat liet horen aan Theresia. Ze was meteen geïnspireerd en had binnen mum van tijd het eerste couplet op papier staan. Theresia wil met dit nummer vrouwen empoweren en breken met het oude beeld dat mannen jagers zijn en vrouwen de prooi. Met dit nummer draait ze de rollen om en geeft ze vrouwen de macht die ze toebehoort!

Over Theresia Serena
Zeg hallo tegen Theresia Serena, een rijzende ster in de muziekwereld. Met haar krachtige stem levert ze liedjes af die opbeuren en kracht geven. Theresia Serena is opgegroeid in een creatieve muzikale familie en is vastbesloten haar unieke gave te delen met de wereld.

Laat je niet misleiden door haar charmante uiterlijk; als ze zingt, is Theresia Serena een echte powerhouse. Naast haar krachtige stem is ze ook een waar multitalent: ze maakt haar eigen liedjes, choreografeert en ze laat een blijvende indruk achter op iedereen die ze tegenkomt. Theresia Serena is klaar om te schitteren en de wereld te veroveren.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments