HomeMusicFrenna en Jonna Fraser slaan de handen ineen: nieuw album!

Frenna en Jonna Fraser slaan de handen ineen: nieuw album!

Zowel Frenna als Jonna Fraser spelen al jaren op het hoogste niveau van de Nederlandse popmuziek, met tientallen hits en vele miljoenen streams. Niet alleen solo, maar ook al jaren in een vriendschappelijk samenwerkingsverband. Na meer dan vijftien gezamenlijke tracks eerder uitgebracht, is het gezamenlijk album eindelijk hier: Championships is eindelijk uit en de videoclip van ‘Spooky Love’ verschijnt later.

Met ‘Ova You’ hadden Frenna en Jonna Fraser dit jaar een zomerhit te pakken. De song behoort net als de tropische nieuwe single ‘Bottega Mami’ en de dansvloerkraker ‘Spooky Love’, tot één van de hoogtepunten van Championships. Beide artiesten zingen én rappen op het album, met featurings  van onder andere Kevin (in de titeltrack), ‘Afterparty’ (met Dopebwoy), de Jamaicaanse reggaester Jah Cure (die het refrein zingt van ‘Mama Say’), Emms van Broederliefde (‘Bodycount’) en Yade Lauren (‘Dreams’). 
 
“Jonna is als een broer voor mij, het voelt als een blessing dat we nu eindelijk een heel album samen hebben kunnen doen. Ik kan niet wachten tot de rest van de wereld dit hoort!”
– Frenna  

“Het moest allang zo zijn” zo zie ik het. Een gezamenlijk album maken was voor ons allebei eigenlijk een logisch vervolg op onze eerdere collabs en ik ben super blij met het eindresultaat!”
– Jonna Fraser 

De succesvolle reeks samenwerkingen tussen Frenna en Jonna Fraser begon zes jaar geleden met de single ‘Famous’, die tot stand was gekomen tijdens de sessies voor het record-album New Wave. Een legendarisch hiphop album dat in 2015 verassende artiesten bij elkaar zette en een platform bood aan opkomend talent en daarmee veel prijzen in de wacht sleepte. De afgelopen jaren hebben de twee elkaar regelmatig weten te vinden, met enorme hits als ‘My Love’‘Ik Kom Bij Je’ en ‘Louboutin’ als gevolg. De veertien tracks op Championships bevestigen de ongekende chemie tussen beide artiesten.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments