HomeMusicGallery Play ft. Zefanio is nu te zien op Youtube

Gallery Play ft. Zefanio is nu te zien op Youtube

CreativeByNature, een hele leuke organisatie, presenteert ‘Gallery Play’. Je wordt getrakteerd op muziek in haar puurste vorm, waarbij artiesten bijvoorbeeld samen met een liveband, een gitarist of juist a capella hun muzikale kwaliteiten tentoonstellen. Tentoonstellen? Ja, de Gallery Play Sessions vinden plaats in een intieme setting in de kunstgallerij van het Art’otel in Amsterdam. De eerste editie – Gallery Play ft. Zefanio – vond vorige maand plaats en is nu te zien op het YouTubekanaal van CreativeByNature. De talentvolle zanger laat zijn nieuwe, volwassenere R&B-sound horen onder begeleiding van een liveband. Hij laat de échte Zefanio zien.
 
CreativeByNature X Art’otel
Gallery Play is een samenwerking tussen CreativeByNature en het Art’otel, Amsterdam. In intiem gezelschap, en omgeven door de prachtige werken in de kunstgalerie worden (inter)nationale artiesten uit hun comfort zone getrokken. De artiesten laten dus niet alleen zien wat ze in huis hebben, ze worden ook uitgedaagd. Alles sessies worden opgenomen en zijn terug te zien op het Youtubekanaal van CreativeByNature. 
 
Gallery Play ft. Zefanio 
Bekijk Gallery Play ft. Zefanio nu op het Youtubekanaal van CreativeByNature. De Amsterdamse zanger deelt zijn muzikale reis van de afgelopen jaren. Met de persoonlijke verhalen – en ‘herkenning’ als rode draad – zorgt Zefanio voor verbinding en maakt de sessie nóg intiemer. De nieuwe track ‘Anti Social’ laat hij voor het eerst horen en de showcase wordt afgesloten met ‘Zeg Wat’. Zo vult de kunstgalerij zich met loepzuivere klanken en gevoelige teksten over thema’s als liefdesverdriet en racisme. 
 
Gallery Play ft. Quessswho
De volgende Gallery Play op 26 januari 2023 is een exclusieve showcase met Quessswho. De zangeres laat onder begeleiding van een liveband haar nieuwe EP ‘LITNEY’ horen, die begin december uitgekomen is. Wil je erbij zijn? De intieme setting biedt een beperkt aantal plekken. Houd het Instagram account van CreativeByNature in de gaten voor de kaartverkoop.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments