HomeLifeSederginne is vanaf maart 2023 te bewonderen in theaters met haar eigen...

Sederginne is vanaf maart 2023 te bewonderen in theaters met haar eigen show ‘Van WC Madame Tot Diva’

Droom groot en je komt er wel. Dat is ons motto.

Wij zijn de supporters (waar vind je die nog tegenwoordig?!). Supporters van iedereen. Je mag er wezen!

De drag queen bekend van o.a. het eerste seizoen van Drag Race Holland is de eerste queen in Nederland met eigen theatershow.

De hilarische Belgische drag queen, die bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan het eerste seizoen van Drag Race Holland, is vanaf 4 maart 2023 te zien in diverse theaters in Nederland. In haar eerste soloshow ‘Van WC Madame Tot Diva’ volgen we Sederginne op weg naar de top aan de hand van eerlijke verhalen, grappige sketches en wervelende lip-sync optredens en komen we erachter of haar bekendheid en succes haar daadwerkelijk gelukkig maken.

Sederginne’s is de eerste queen in Nederland die het theater in gaat met een one-woman show. In haar show ‘Van WC Madame Tot Diva’ blikt de ze terug op hoe het ooit begon en wat haar op de weg naar de top gevormd heeft. Sederginne vertelt op hilarische wijze over de perikelen die ze heeft meegemaakt en die van haar de diva hebben gemaakt die ze vandaag de dag is. Zo komen er tijdens de show diverse verhalen en anekdotes aan bod, waaronder het verhaal over hoe ze ooit begonnen is als de bekendste én beruchtste toiletjuffrouw van Antwerpen.

Sederginne zegt: “Het is heel spannend om het theater in te gaan, maar natuurlijk ook heel erg leuk. Ik heb al veel optredens gedaan in grote en hele kleine tenten. Maakt niet uit wat je hebt meegemaakt deze meijt is van wc-madame tot diva geraakt! Dromen komen uit maar je moet dan wel durven dromen”. Ze vervolgt: “Dat ik nu het theater in ga met een solo-show is een droom die uitkomt. Roses are red, violets are blue… Sederginne is coming to you!”

Kortom Sederginne is de mooiste, grappigste en liefste Vlaamse queen die ooit aan het fenomeen Drag Race heeft meegedaan en lijkt te zijn gemaakt voor de showbizz. Maar was dat altijd zo? Daar kom je achter tijdens ‘Van WC Madame Tot Diva’.

Sederginne is met haar theatershow in onderstaande theaters te zien, klik op het theater om voor meer informatie en tickets.

 
4 maart 2023 – ‘t Pand – Gorinchem 
7 maart 2023 – Fulco Theater – Ijsselstein 
11 maart 2023 – Theater De Purmaryn – Purmerend
18 maart 2023 – De Kampanje – Den Helder
22 maart 2023 – De Kom – Nieuwegein
25 maart 2023 – Posthuis Theater – Heerenveen
29 maart 2023 – Schouwburg Amstelveen – Amstelveen

Over Sederginne
Ben je klaar voor de grappigste drag queen die je ooit zult ontmoeten? Klaar of niet, hier is ze; Sederginne. Deze Belgische queen zit vol humor, plezier, energie en zal je de tijd van je leven bezorgen! Sederginne doet al sinds haar 15e aan drag, maar ze bereikte internationale bekendheid door deel uit te maken van de cast van het eerste seizoen van Drag Race Holland in 2020. Sindsdien nam de carrière van de fan favorite van de show een vlucht en heeft ze verschillende tv-shows gepresenteerd. Zo was Sederginne te zien in de Nederlandse versie van de Netflix-show ‘I Like To Watch’ en in haar eigen show ‘Review Met Sederginne’ waarin ze alle afleveringen van Drag Race Holland seizoen 2 bespreekt met bekende gasten. Naast schitteren op het scherm houdt deze comedy-professional ervan om op het podium te staan voor een live publiek, waar ze alle vreemde, rare en eigenaardige dingen die haar in het leven overkomen uitvergroot. Ze maakt er een kunst van om een fascinerend verhaal te vertellen en er een leuke schets van te maken.⁠ Met haar onberispelijke humor is Sederginne vanaf 2023 ook in het theater te bewonderen, waarmee ze weer een van haar eigen dromen laat uitkomen. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments