HomeMoneyGeld verdienen zonder Google Adsense op je website?

Geld verdienen zonder Google Adsense op je website?

Geld verdienen zonder Adsense op je website. Het is mogelijk, maar je moet wel weten welke manieren er zijn. Money moves voor jouw online blog/business.

Eerlijk is eerlijk, veel mensen vinden die advertenties vervelend. Deze site staat er ook vol mee, maar het levert ons toch een mooi extraatje op elke maand dus het blijft mooi staan. Heb je nou meerdere websites? Dan kan je hier al gauw 2k per maand mee verdienen, met alleen advertenties.

Google Adsense kan je dus een mooi extraatje opleveren en zelfs een fulltime inkomen mits je veel bezoekers/pageviews hebt of misschien meerdere websites die bij elkaar veel bezoekers in totaal hebben. Dit kan wel lang duren dus het is handig om te kijken naar andere manieren van geld verdienen met je blog/online business.

Geld verdienen zonder Adsense? Ja! Hier enkele andere manieren van inkomsten voor jouw blog/business:

  1. Affiliate marketing.

Op 1 staat toch echt affiliate marketing. Misschien ken je dit al, misschien ook niet. Affiliate marketing wordt steeds populairder en wordt door veel online blogs en publishers gebruikt. Je linkt naar een webshop/product etc en als iemand wat koopt via jouw link krijg jij hier een commissie over. Een percentage van de sale. Je kan hotels aanraden, je kan boeken aanraden, je kan cursussen aanraden, je kan kleding, make-up aanraden etc. Eigenlijk gewoon alles! Wij hebben een shop waarbij we ondernemers helpen met de stappen voor het ondernemen (een website, hosting, SEO, webshop etc) als mensen dan via de banners wat kopen krijgen wij een commissie. Wij helpen zo mensen en verdienen er ook geld mee. Best of both worlds. Wist jij dat al dat er ontzettend veel affiliate programma’s zijn? Denk dan aan Awin, tradetracker, Daisycon, Paypro, Amazon etc. Wil jij nou alles leren over affiliate marketing? Bekijk dan deze cursus.

2. Samenwerken met een mediabureau

Wanneer je blog een aardig bereik heeft (denk aan meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand) is het goed om aan te kloppen bij mediabureaus, zoals Adfactor. Adfactor koopt premium advertenties in, waar je uiteindelijk meer aan verdient dan met Google Adsense. Tevens verkoopt zo’n bureau advertorials. Je kan ook denken aan Femmefab. Een influencer agency voor populaire influencers, maar ook online publishers in de beauty, fashion, lifestyle branche.

3. Start een eigen webshop

Heb jij veel bezoekers per maand? Dan is een webshop met echte producten ook een goed idee. Verkoop producten die passen bij jouw website en jouw content. Schrijf je over drinkwater, start dan een webwinkel met waterflesjes en doppers. Pak het slim aan. Ga niet allerlei producten inkopen, maar werk samen met leveranciers en doe aan dropshipment. Zo zit je er zelf niet tussen, maar pak je wel een flinke winst. Dropshipping is ook een populaire manier van geld verdienen tegenwoordig. Lees hier meer daarvoor.

Geld verdienen zonder Adsense? Jazeker, probeer het uit en kijk wat voor jouw werkt.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments