HomeMusicGirlband Sleeq released ‘Nightshift’ en bewijst klaar te zijn voor grote doorbraak

Girlband Sleeq released ‘Nightshift’ en bewijst klaar te zijn voor grote doorbraak

Op 1 maart brengen Roula, Jazz, Xanne en Mimi beter bekend als de girlband Sleeq hun single ‘Nightshift’ uit. Deze track volgt de gevoelige ballad ‘Maken of Breken’ op en laat een wat meer gewaagde, sexy en felle kant van de meiden zien. De meiden van Sleeq hebben ‘Nightshift’ gemaakt met niemand minder dan Paul Sinha en Xerxes Bakker, die eerder samenwerkte met grote Nederlandse namen en al vele hits op hun naam hebben staan. Het eindresultaat is een heerlijk aanstekelijk, dansbaar uptempo nummer, wat natuurlijk ook terug te vinden is op de debuut EP van Sleeq die zij later dit jaar uitbrengen!

Sleeq is dé girlband van Nederland en staat klaar om de muziekscene te veroveren. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze al veel ervaring opgedaan. Zo deden ze mee aan het Junior Songfestival, stonden ze op diverse festivals en hebben ze meerdere live-optredens op de radio gedaan. Sleeq’s muzikale stijl is gebaseerd op pop, maar elke release bevat verrassende elementen uit diverse genres om het uniek en Sleeq te houden. Naast hun muzikale talenten, zijn de meiden van Sleeq ook actief op sociale media, waar ze een aanzienlijke aanhang hebben opgebouwd met meer dan 170 duizend volgers op Instagram en 242 duizend op TikTok, wat hun aantrekkingskracht alleen maar vergroot!

Over Sleeq
Zeg je Sleeq, dan zeg je eigenlijk Jazz, Mimi, Xanne en Roula. Jazz komt uit Uden, Mimi uit Amsterdam, Xanne wordt in Heenvliet regelmatig gespot en Roula is geboren in Den Haag. Het viertal deed in 2018 onder de naam REMIX mee aan het Junior Songfestival. Vandaag de dag zijn ze echter niet meer te vergelijken met de meiden die ze toen waren. Tegenwoordig performen ze namelijk niet alleen onder hun nieuwe naam Sleeq, maar laten ze ook een volledig nieuw geluid horen.

Sleeq streeft eerlijkheid na en daarom maken ze muziek over onderwerpen die dicht bij hen staan, zoals zelfverzekerdheid, vriendschap, mentale gezondheid én alle verschillende kanten van de liefde. Met hun debuutsingle ‘Lakens’ laten de meiden een nieuwe, meer volwassen sound horen, die tegelijkertijd fris en catchy, is. Momenteel werken ze hard aan hun debuut EP, wat een veelzijdige plaat wordt met die unieke Sleeq sound. Met hun empowering sound en hun geweldige energieke optredens vol zang en dans laat Sleeq zien dat ze een groot doel voor ogen hebben: Nederland veroveren!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments